ERSTE AD

Štićenici Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” upoznali se s tajnama windsurfinga @ Volosko

Nakon odgledanog filma Enrico Marotti odgovarao je na brojna pitanja djece kojih se ne bi posramili ni najbolji svjetski novinari.

Volosko – Društvo sportova na moru “Volosko”, Sekcija jedrenja na dasci i Marotti Windsurf Centar primili su štićenike Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” iz Lovrana te im pripremili zanimljiv program.

Kroz cjelodnevne aktivnosti, djeca su imala priliku upoznati se s jedrenjem na dasci. Održana su predavanja o ruži vjetrova, dijelovima opreme potrebne za jedrenje na dasci, te su djeca imala priliku stati na dasku na školskom simulatoru jedrenja na dasci.

Nakon aktivnih jutarnjih sati, druženje se nastavilo u prostorijama DSNM-a (Sekcija jedrenja na dasci) uz roštilj, gledanje dokumentarnog filma “Moj prvi plov” o svjetskom prvaku Enricu Marottiju i zajedničko druženje. Nakon odgledanog filma Enrico Marotti odgovarao je na brojna pitanja djece kojih se ne bi posramili ni najbolji svjetski novinari.

Događaj se održao pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije u sklopu financiranja manifestacija i drugih događanja te se ovim putem Društvo sportova na moru “Volosko” zahvaljuje županiji na podršci.

error: Content is protected !!