Stiže nam Rijeka psihologije, bujica znanja, koja za svakoga donosi korisna saznanja!

Pridružite nam se od 19. do 25. veljače i potražite odgovore na brojna životna pitanja na koja nam psihologija nudi objašnjenja – upoznajte psihologiju!

Rijeka – Stiže nam još jedna Rijeka psihologije, bujica znanja, koja nam i ove godine donosi raznolika i korisna saznanja.

– Pridružite nam se od 19. do 25. veljače i potražite odgovore na brojna životna pitanja na koja nam psihologija nudi objašnjenja – upoznajte psihologiju! U najbogatijem programu do sada, sa čak osamdeset i četiri aktivnosti koje su pripremili naši psiholozi, saznajte nešto više o roditeljstvu i odgoju djeteta, ulozi očeva, osjećajima, međuljudskim odnosima, rukovođenju, pregovaranju, traženju posla, donošenju odluka, zdravlju, stresu, mindfulness-u, različitim psihoterapijskim pravcima i tehnikama te brojnim drugim temama. Zaplovite s nama morem osjećaja, saznajte na koji nam način priče mogu pomoći, otkrijte kako misliti srcem, kako bolje učiti i kako pobijediti stres. Neka vam tih sedam dana bude tjedan za pamćenje: tjedan novih spoznaja, istraživanja, promišljanja i druženja. U bogatom programu pronađite ono što vam najviše odgovara, povedite prijatelja, partnera, dijete, roditelje, ili čak šefa – imamo zanimljive sadržaje za svih! Posjetite besplatna predavanja, radionice, tribine, okrugle stolove i druge aktivnosti Rijeke psihologije, te se uključite u humanitarnu akciju koja će se održavati svakim danom na Korzu i u Zapadnom trgovačkom centru. Više detalja o samoj manifestaciji možete pronaći na www.rijekapsihologije.org, poručili su organizatori.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!