Stiže sezona kupanja, a Thalasso Wellness centar nudi last minute pripremu za ljeto @ Opatija

Arhiva

Thalasso Wellness Centar Opatija je uz povoljne cijene tretmana i posebne atraktivne ponude za sve klijente omogućio široku paletu usluga kojima će tijelo i duh pripremiti za nadolazeće vrućine i čest boravak na plaži.

Opatija – Last minute pripremu za ljeto do kraja svibnja nudi Thalasso Wellness Centar Opatija, koji je svoju široku ponudu wellness tretmana, masaža i anticelulitnih tretmana obogatio i novitetima koji se po promotivnim cijenama mogu koristiti do kraja mjeseca.

Novost u ponudi je De lux spa manikura, sveobuhvatna briga o rukama u opuštajućoj atmosferi koja uključuje kupku, piling i masku dlanova te uređenje noktiju, a završava relaksirajućom masažom dlanova. Cijena za 60-minutni tretman je 150 kuna.

Jednako tako, u ponudi je u svibnju i De lux spa pedikura koja uključuje kupku, piling i masku stopala te uređenje noktiju, uz masažu stopala koja opušta i odmara. Cijena tretmana u trajanju od 75 minuta je 250 kuna.

U ponudi je i paket anticelulitnih tretmana po posebnim cijenama, kao i korištenje Thalasso Relax zone i solarija koji zaokružuju paletu usluga kojom će Thalasso Wellness centar vaše tijelo i duh pripremiti za nadolazeće vrućine i čest boravak na plaži.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!