Stižu topliji dani: Izabrali smo 20 novih modela haljina koje će biti najtraženije ovog proljeća

I ovoga proljeća, kao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada, ističu se ženstvene, lagane haljine. One su često naš prvi izbor za razne prigode, bilo da je riječ o poslovnim, svečanim ili ležernim prilikama. Tower Lifestyle Magazin odabrao je 20 najatraktivnijih komada!

SPRINGFIELD, 299 KN

Rijeka – Proljetni duh već je ispunio police dućana. Sve vrvi od prozračnih materijala, šarenih boja i raznovrsnih uzoraka zbog kojih jedva čekamo toplije dane. I ovoga proljeća, kao jedan od najpoželjnijih odjevnih komada, ističu se ženstvene, lagane haljine. One su često naš prvi izbor za razne prigode, bilo da je riječ o poslovnim, svečanim ili ležernim prilikama.

S.OLIVER, 559 KN

Ove sezone, u samom središtu modnih trendova nalaze se haljine jednostavnih linija koje laskaju svakoj figuri. Košulja-haljina i midi model koji se veže oko struka ponovno su naši najomiljeniji krojevi.

Haljine A kroja svojim detaljima, poput volana i čipke, unose razigranost svakim pokretom. Jednobojni modeli idealno će pristajati uz šarene modne dodatke, poput zanimljive marame, upečatljive torbice ili cipela. Odaberite haljinu u crvenoj ili žutoj boji kako biste se uskladili s vedrinom proljetnih dana.

RESERVED, 349,90 KN

Pratiteljice svjetskih trendova oduševiti će šareni uzorci raznih motiva, poput životinjskog uzorka, prugica, točkica, cvijeća te zanimljivih geometrijskih oblika. Takav raznovrstan izbor ženstvenih haljina kao da nas zove da obnovimo svoju garderobu novim modelom i unesemo dašak proljeća u svoje kombinacije.

Ekipa Tower Lifestyle Magazina zavirila je u dućane Tower Centra te za vas izdvojili nekoliko najpoželjnijih haljina koje će obilježiti nadolazeće mjesece i savršeno upotpuniti sunčane, proljetne šetnje gradom.

Cjelokupnu ponudu provjerite na njihovim stranicama!

error: Content is protected !!