Studio Noa ekskluzivna promocija event masaže!

studio_noa_novo_2014 (5)

Studio Noa je za svoje klijente pripremio poseban “relax corner” opremljen posebno dizajniranim stolicama za masažu, po potrebi prigodnom glazbom, a tim masera pruža usluge posebne masaže koja se sastoji od masiranja glave, vrata i ramena.

Opatija – U riječkom će se Tower centru 25. i 26. listopada održati Sajam vjenčanja, a tom će
prigodom posjetiteljima biti, po prvi put, predstavljen novi sadržaj kojeg na naše prostore donosi Studio NOA.

masaza_noa_r_vrijeme

“Event masaža” je nešto novo i doista posebno, a prilagođeno svakom prostoru te raznim događanjima kao što su vjenčanja, promocije, poslovni skupovi… Studio Noa je za svoje klijente pripremio poseban “relax corner” opremljen posebno dizajniranim stolicama za masažu, po potrebi prigodnom glazbom, a tim masera pruža usluge posebne masaže koja se sastoji od masiranja glave, vrata i ramena. Ono što je znakovito jest činjenica da se masaža izvodi preko odjeće te se za nju ne koriste nikakva posebna ulja pa je stoga vrlo jednostavna za klijenta jer ne zahtijeva skidanje odjeće niti ostavlja tragove na odjeći ili koži. Tretman traje od 5 – 20 minuta, ovisno o potrebi.

Event masaža je odličan odabir za opuštanje prilikom stresnih trenutaka, bez obzira radi li se o svečanim, poslovnim ili zabavnim trenucima. Prilikom vjenčanja izvrsno će koristiti mladencima, njihovim obiteljima ili uzvanicima, kako bi taj poseban dan u životu dočekali i proživjeli upravo onako kako treba – opušteno i zadovoljno. Na poslovnim skupovima zasigurno će dobro doći za opuštanje od poslovnih obaveza, dok će na svim ostalim eventima i ugodno iznenaditi klijente i goste.

Ovom ponudom, Studio Noa će zasigurno obogatiti svako događanje, kako novim i kvalitetnim sadržajem za vaše klijente, tako i zabavom i posebnošću.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na tel. 091/ 51 63 250 i na mail: studionoa2010@gmail.com.

Vidimo se na Sajmu vjenčanja u Tower centru! I na vašem eventu, naravno!

Promo PodUčkun.net

error: Content is protected !!