ERSTE AD

Subota na Liburniji

blag_ukrasiOpatija, Matulji – Današnji dan biti će obilježen nizom zanimljivih događanja. Ukratko: red sporta, red zabave, red plesa. Ako slučajno nemate ideju kako se zabavit i što pogledat, ekipa vašeg online magazina Liburnija.net pripremila je kratki vodič.
Pa krenimo redom:
Blagdanske dane spreda Mrkata otvoriti će Puhački orkestar Lovran s početkom u 10 sati. U šatoru (postavljen na prostoru terase Tamaris Milenij Grand Hotela 4 opatijska cvijeta) opatijskog ”Dezemberfesta – festivala domaće hrane i običaja” za veseli tulum pobrinut će se Duško Jeličić Dule i grupa Bonaca. U istoimenom hotelu, s početkom u 20 sati, održat će se humanitarna modna revija ”Novi život se Rađa” – za pomoć Vivien Kasalović.
Od sportskih manifestacija izdvajamo odbojkašku utakmicu između OK Opatija – OK Valpovka koji će se susresti u 10. kolu 1. B hrvatske odbojkaške lige – seniori, u dvorani Gorovo. Utakmica počinje u 17 sati.
U društvenom domu Hangar u Matuljima, održat će se ”5. škola potresujki”. Škola počine u 18 sati i traje do 20 sati, cijena ulaznice po osobi iznosi 20 kuna.
N. C.

error: Content is protected !!