Sudjeluj u projektu “Mladi u zajednici bez barijera”

program_mladi_agencija_mobilnost

– Ako imaš od 18 do 30 godina, ako živiš u Opatiji, ako želiš novo iskustvo, prijatelje i promjene, ako znaš ili ne znaš kako unaprijediti položaj mladih i želiš to podijeliti s mladima iz gradova Europske unije, ako želiš svoga vijećnika pitati sve što si uvijek htio, imaš priliku – prijavi se na poziv za sudjelovanje na projektu “Mladi u zajednici bez barijera”, poručili su iz Grada Opatije.

Opatija – Savjet mladih Grada Opatije poziva sve mlade stanovnike Opatije da sudjeluju u njihovom projektu “Mladi u zajednici bez barijera” te steknu nova znanja i vještine, nova poznanstva s mladima drugih gradova EU i iskustvo kroz neformalnu edukaciju u području zagovaranja interesa mladih i komunikacijskih vještina.

– Ako imaš od 18 do 30 godina, ako živiš u Opatiji, ako želiš novo iskustvo, prijatelje i promjene, ako znaš ili ne znaš kako unaprijediti položaj mladih i želiš to podijeliti s mladima iz gradova Europske unije, ako želiš svoga vijećnika pitati sve što si uvijek htio, imaš priliku – prijavi se na poziv za sudjelovanje na projektu “Mladi u zajednici bez barijera”. Tražimo mlade Opatije koji će sudjelovati na projektu mladih, koji će dijeliti stečena iskustva s drugima, javite se i družite do sljedećeg ljeta. Naši partneri su mladi i drugi sudionici iz Grada Crikvenice – Savjet mladih, Občine Ajdovščina (SIovenija) i Občine Kidričevo (SIovenija). Prijavi se – imaš priliku aktivno sudjelovati i “ukloniti barijere”… poručuju iz Savjeta mladih.

Projekt sufinancira Agencija za mobilnost i programe EU, u okviru Programa Mladi na djelu (Youth in Action), Demokratski projekti mladih. Svi sudionici će dobiti potvrdu kojom mladi Europske unije dokazuju stečene kompetencije – Youthpass. Sudjelovanje je besplatno, svi troškovi putovanja, smještaja, prehrane i edukacije su osigurani.

Prijaviti se može na kratkom obrascu prijave MUZBB., na e-mail adresu marta.bercic@opatija.hr najkasnije do 1. rujna 2013. Prijave će pregledati koordinatori projekta i odabrati najmotiviranije. Više o projektu kao i obrazac dostupni su na web stranicama Grada Opatije www.opatija.hr.

Kristina Tubić / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net