Sudjelujte u besplatnoj likovno-meditativnoj radionici Drvo života u udruzi Kulturni front @ Opatija

Iz Udruge Kulturni front poručuju da su za ovu radionicu likovni talent, vještina ili predznanje nevažni – neovisno o njima svi mogu sudjelovati u radionici. Radionica je za polaznike besplatna, materijale osigurava Udruga, no broj mjesta na radionici je ograničen.

Opatija – U četvrtak 24. svibnja u prostorijama opatijske Udruge Kulturni front će se održati još jedna besplatna kreativna radionica iz ciklusa KreARTivni kantun. Ovaj put je riječ o likovno-meditativnoj radionici „Drvo snage“, tijekom koje će polaznici moći otkriti, osvijestiti i prizvati u svoju svakodnevicu unutarnje snage i potencijale kojih nisu svjesni ili za koje su zaboravili da postoje.

Iz Udruge Kulturni front poručuju da su za ovu radionicu likovni talent, vještina ili predznanje nevažni – neovisno o njima svi mogu sudjelovati u radionici. Radionica je za polaznike besplatna, materijale osigurava Udruga, no broj mjesta na radionici je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na radionici prijavom u fb inbox udruge ili na mail kre.art.ivni-kantun@kulturnifront.hr.

Cilj radionice je osnažiti polaznike za svakodnevne životne, stres i neugodne situacije. Polaznici mogu očekivati da će na radionici provesti opuštajuću, zabavnu i kreativnu večer – kroz vođenu fantaziju i likovno izražavanje polaznici će se putem metafore drveta podsjetiti na svoje osobine, karakteristike, vještine i iskustva koji utjelovljuju njihove snage koje su zapravo neprestano prisutne u njihovom životu i čekaju biti primijenjene.

Radionicu vodi članica Udruge, Tajana Topo Kero, dipl. soc. radnica, koja iza sebe ima petnaest godina iskustva pomažućeg rada s pojedincima, obiteljima i grupama. U radu često koristi kreativne ekspresivne tehnike, pri čemu joj pomažu dodatna četverogodišnja edukacija iz integralne gestalt psihoterapije i edukativne radionice art terapije koje je pohađala.

Iz Udruge „Kulturni front“ podsjećaju da je ova radionica dio njihovih aktivnosti povodom sudjelovanja u Danima otvorenih vrata udruga 2018. čime žele širu javnost upoznati s aktivnostima koje provodi Udruga, te sve pozvati da se u njih uključe.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!