Summer in Opatija – 450 izvođača za 170 godina turizma @ Slatina

fernando_kirigin_vjeko_alilovic_tamara_cerneka

Opatija će i ovom prigodom pokazati svoje adute te će program otvoriti Folklorni ansambl Zora Opatija.

Opatija – U svojoj jubilarnoj tuirstičkoj godini, stara dama ugostiti će još jedan međunarodni sadržaj tj. događanje koje će zasigurno privući veliku pozornost javnosti.

Naime, na inicijativu tvrtke Autotrans, a uz pomoć Grada Opatije, 9. kolovoza na opatijsku plažu Slatinu stiže zanimljiv program u kojem će sudjelovati čak 450 izvođača okupljenih u zborove, folklorne skupine, brass bandove i mažori timove, a koji pristižu iz Mađarske, Latvije, Bugarske, Slovačke, Poljske, Kanade i Rumunjske.

U programu koji će započeti u 20:30 sati te potrajati sve do ponoći, na posebno postavljenoj pozornici, publici će se predstaviti: Ágfalvi Brass Band iz Mađarske, Folklorna plesna skupina Lacplesis iz Latvije, Ženski zbor Women’s Choir Trimontium iz Bugarske, Mažoretkinje Margaret Majorette iz Slovačke, Folklorna plesna skupina Sedenchitsa Folklore Dance Group iz Bugarske, Folklorna plesna skupina Zorica iz Mađarske, Folklorna plesna skupina Flowers Dance Group iz Mađarske, Folklorna plesna skupina Krotoszanie iz Poljske, Ženski zbor Ladies’ Chamber Choir iz Bugarske, Folklorna plesna skupina Tatry iz Kanade, Folklorna plesna skupina Forgórózsa iz Mađarske, Folklorna plesna skupina Doftanita iz Rumunjske te Folklorna plesna skupina Bulgarani iz Bugarske. Naravno, Opatija će i ovom prigodom pokazati svoje adute te će program otvoriti Folklorni ansambl Zora Opatija. Voditelj programa na Slatini bit će Neno Pavinčić, a ulaz je slobodan.

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!