Sutra kreće 11. sezona emisije Extravagant @ Kanal Ri

extravagant_2014_najava_sezone

Osim na Kanalu Ri emisija se emitira i na drugim lokalnim tv postajama diljem Hrvatske, a gledatelji je u bilo koje vrijeme mogu pogledati i na portalu www.extravagant.com.hr.

Rijeka – Jedanaesta sezona emisije Extravagant kreće ove nedjelje 12.listopada u 20:10 sati na Kanalu Ri. Kao i svake godine autorska ekipa emisije odlučila je razveseliti novom najavnom špicom koja je snimana u bajkovitoj vili Šorići u Rovinju. Voditeljici Nikolini Miletić na snimanju su se pridružile manekenke agencije Tijara iz Pule koje su za tu prigodu uljepšale vizažistica Iva Berišić, te Patricia Dinter i Helena Munić iz frizerskog salona ”In fashion“ iz Rijeke. Sve modele u našoj špici odjenula svjetski poznata portugalska dizajnerica Isabel Duarte Pinto, a uz Isabeline kreacije, naše su djevojke nosile i cipele portugalskog dizajnera Luisa Onofre.

– Nova sezona donosit će sve novitete iz svijeta mode, ljepote, zdravlja i lifestylea; predstavljati osobe sa stilom, in mjesta u Rijeci, te razgovarati sa najvećim zvijezdama iz hrvatskog javnog života. Što se tiče emisije, zadržali smo sve stare rubrike poput ”Osobe sa stilom“, ”Intervjua tjedna“ ”Makeovera“ i ”Karlinog kutka“. Sa nama ostaje i slastičarka Jasminka Sušanj. Nakon dvije godine pauze u Extravagant se vraća Neven Ciganović koji će u svojoj rubrici komentirati odjevne kombinacije poznatih Hrvata, prvenstveno Riječana.Ove sezone emisiju će voditi Nikolina Miletić i naša urednica Maja Uremović, a novinarski dio posla odrađivati će Adriana Karuza, poručili su iz autorskog tima emisije Extravagant.

Osim na Kanalu Ri emisija se emitira i na drugim lokalnim tv postajama diljem Hrvatske, a gledatelji je u bilo koje vrijeme mogu pogledati i na portalu www.extravagant.com.hr.

– I na našem portalu uveli smo brojne novosti, a čitatelji su već prepoznali kolumne naših suradnica Morane Mamić, Domine Dorić i Božene Jelčić, te kolumnu ”Move and shine“ iza koje stoji centar Miketa. Riječki streetstyle by Sanja Blažević objavljujemo svakoga petka, pratimo sva lokalna modna i lifestyle događanja i moramo priznati da smo oduševljeni pozitivnim reakcijama. Ne smijemo zaboraviti ni našu snimateljsko – montažersku ekipu; Željka Cindorija, Željka Jurešića i Tonija Stipeča koji se trude da naše špice iz godine u godinu izgledaju sve bolje te Vivianu Lokmer Šulinu, našeg službenog fotografa i u sezoni 2014./2015., dodali su iz autorskog tima emisije Extravagant.

I. Mellor / PodUčkun.net
Fotografije: LaVie Photo Studio

error: Content is protected !!