Sutra ne propustite Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran @ Kino Sloboda

Za kraj ove iznimno aktivne godine za Puhački orkestar Lovran, pripremili smo nekoliko glazbenih događaja kojima želimo ispratiti godinu koja završava i dočekati novu, istaknuo je Kurti.

Lovran – Tradicija koja se njeguje više od 40 godina, Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran održat će se četvrtak 27. prosinca u lovranskom Kinu Sloboda s početkom u 20:30 sati.

– Kao i uvijek, naš orkestar na novogodišnjem koncertu predstavlja publici novi repertoar koji je uvježbavao tijekom jeseni. Za našu vjernu publiku pripremili smo niz glazbenih poslastica – od glazbenih evergreena preko zanosnih latinoameričkih ritmova, sve do ČA-Val uspješnica. Uz naše članove soliste, na sceni će nam se pridružiti i gosti: Duško Jeličić, Josip Pepi Forembacher i drugi gosti, a program će voditi Dražen Turina Šajeta. Orkestrom ravna dirigent Boris Mohorić, tijekom koncerta bit će dodijeljena jubilarna priznanja našim dugogodišnjim članovima. Ulaz na koncert je besplatan, odnosno vašim donacijama pomažete rad orkestra, najavio je David Kurti, ispred Puhačkog orkestra Lovran.

Osim Novogodišnjeg koncerta, orkestar će 31. prosinca upriličiti Silvestarski koncert ispred lovranske općine s početkom u 11:30 sati.

– Ovim koncertom želimo ispratiti staru godinu uz prigodnu glazbu, čašicu pjenušca i slastice za posjetitelje. 2019. godinu započinjemo radno – 1. siječnja ćemo nastupiti na tradicionalnoj Zdravici opatijskog gradonačelnika na terasi hotela Kvarner od 11:30 sati, dodao je Kurti.

error: Content is protected !!