Sutra počinje ‘Craft Beer & Sausage’ vikend @ Opatija

Uživanje u bogatoj ponudi tijekom cijeloga vikenda upotpunit će i glazbeni programi. U petak od 18:30 nastupa ‘Exotic Pop Orchestra’, u subotu od 13 do 16 te od 17:30 do 22:30 h ‘The Answer Duo’, a u nedjelju od 12 do 16:30 ‘Tri kralja’, napomenuli su organizatori.

Opatija – Od sutra, do nedjelje 30. rujna na terasi opatijskoga Continentala održava se drugo izdanje ‘Craft Beer & Sausage’ vikenda u organizaciji Amadria Park hotela iz Opatije.

Drugo izdanje predstavlja najbolje domaće proizvođače craft piva koji će tijekom cijeloga vikenda svoje domaće pivo nuditi po posebnim cijenama.

Opatijskoj publici predstavit će se Međimurski lepi dečki, Zmajska pivovara, Pivovara ‘Nova runda’, PriMarius Craft Brewery i Bura Brew. U cijelu ovu priču izvrsno će se uklopiti i ponuda ukusnih domaćih kobasica te posebnih pivskih jela u Osteriji da Ugo koja će se moći kušati i čitav tjedan nakon ovog događanja. U pivu i domaćim specijalitetima može se uživati u petak 28. rujna od 15 do 22 sata, subotu 29. rujna od 12 do 22 sata te u nedjelju od 11 do 17 sati.

– Za sve pivske gurmane priprema se i posebna pivska večer u subotu 29. rujna kada će se uz svaki slijed posebno osmišljenog menija sljubljivati i odgovarajuća vrsta piva. Naš poseban gost, najpoznatiji hrvatski majstor piva Krešo Marić iz Pivovare Daruvar, uz svaki slijed predlaže jedno od pet piva iz linije 5th Element. Za ovu večeru potrebna je prethodna rezervacija stola na 051/278-000. Uživanje u bogatoj ponudi tijekom cijeloga vikenda upotpunit će i glazbeni programi. U petak od 18:30 nastupa ‘Exotic Pop Orchestra’, u subotu od 13 do 16 te od 17:30 do 22:30 h ‘The Answer Duo’, a u nedjelju od 12 do 16:30 ‘Tri kralja’, napomenuli su organizatori.

Food & Beer tasting menu
PREDJELO
Roastbeef na rigi s redukcijom od aceta balsamica i marmelada od luka (IIPA, Imperial India Pale Ale)
TOPLO PREDJELO
Fuži s vrganjima i pancetom (BONNER, Bohemian Pilsner)
GLAVNO JELO 1
Rolani file brancina punjen kozicama na kremi od celera (GERWEISS, German Weissbeer)
GLAVNO JELO 2
Teleći file u umaku od piva s kroketom (ABA, American Blond Ale)
DESERT
Milenij Choco (FES 4.2., Foreign Extra Stout)

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net