Sutra počinje jubilarno 10. izdanje festivala Hartera @ Rijeka

image description

U petak i subotu, 17. i 18. listopada, nastupit će osam bendova, a ulaznice po cijenama od 40 kuna po danu u pretprodaji i dalje se mogu nabaviti u Dallas music shopu, CD shopu Dandy i putem interneta.

Rijeka – Jubilarno 10. izdanje festivala Hartera tijekom dva dana ovog vikenda predstavit će najbolje bendove i glazbenike s domaće i regionalne rock scene. U petak i subotu, 17. i 18. listopada, nastupit će osam bendova, a ulaznice po cijenama od 40 kuna po danu u pretprodaji i dalje se mogu nabaviti u Dallas music shopu, CD shopu Dandy i putem interneta.

TBF

TBF

Prema satnici festivala, događanja u petak, 17. listopada u 22 sata otvara grupa Morso, nakon kojih slijedi Kandžija i Gole žene. Nešto iza ponoći na pozornicu će se popeti članovi grupe Psihomodo Pop, a u terminu od 1.30 sati ujutro pa sve do tri sata iza ponoći nastupat će Goran Bare sa svojim Majkama, nakon čega će muziku ”vrtiti” DJ Voljen Korić.

U subotu, 18. listopada, prvo ime na festivalskom ”line-upu” je grupa Moskva koja nastupa od 22 sata, a poslije Obojenog programa koji kreće od 23 sata, nastupit će grupa Vatra te TBF. Iza tri sata, ”gramofona” će se opet prihvatiti DJ Voljen Korić.

N. Cvjetović / PodUčkun.net