Sutra počinje prodaja voznih karata na Slatini

Ovakvo radno vrijeme ostaje na snazi do 15. listopada tekuće godine. Do tada će se utvrditi postojeća situacija, odnosno u koje je vrijeme tijekom mjeseca najveća potražnja za kartama te će se radno vrijeme prilagoditi tome.

Opatija – Kao što smo već najavili, sutra 9. rujna počinje prodaja voznih karata KD Autotrolej u Opatiji na staroj lokaciji na Slatini, ali u novom prodajnom kiosku.

Radno vrijeme na prodajnom mjestu će biti od ponedjeljka do petka od 8 do 15,30 sati te subotom od 8 do 12 sati.

Korisnici usluga Autotroleja ondje će moći izraditi pokaznu kartu, produljiti je svakoga mjeseca te kupiti sve ostale pojedinačne vozne karte koje su u ponudi riječkog javnog prijevoznika. Podsjećamo, korisnici usluge pokazne karte mogu produljiti i na prodajnim mjestima Tiska ili iNovina.

Ovakvo radno vrijeme ostaje na snazi do 15. listopada tekuće godine. Do tada će se utvrditi postojeća situacija, odnosno u koje je vrijeme tijekom mjeseca najveća potražnja za kartama te će se radno vrijeme prilagoditi tome. Dogovor između Grada Opatije i KD Autotrolej o prodaji voznih karata na navedenoj lokaciji ostvaren je u suradnji s trgovačkim društvom Burger Point. U tijeku su i pregovori s drugim tvrtkama koje se bave javnim prijevozom oko moguće prodaje njihovih voznih karata na ovom prodajnom mjestu, o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost.

error: Content is protected !!