Sutra se obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju @ Rijeka

palcici_2012

Pod sloganom : “nosi ljubičasto, svijetli ljubičasto i podigni palac za palčiće ” pozivamo sve roditelje Palčića da se sa svojim Palčićima okupe na Trsatskoj gradini, 17. studenog, u 17 sati.

Rijeka – Klub roditelja nedonoščadi “Palčići” petu godinu za redom obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju.

– Našoj inicijativi da građevine u pojedinim gradovima osvjetlimo u ljubičastu boju, koja je službena boja ovog, za nas velikog dana, do danas se odazvalo 13 gradova. U čast naših najmanjih i najhrabrijih heroja, u ponedjeljak, 17. studenog od 16 sati nadalje ljubičastim sjajem biti će obasjani : Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Rijeka, Pula, Koprivnica, Korčula, Đurđevac, Hvar, Osijek, Čakovec… U našem gradu ljubičastim svjetlom bit će obasjana Trsatska gradina i dizalice na riječkom lukobranu. Pod sloganom : “nosi ljubičasto, svijetli ljubičasto i podigni palac za palčiće ” pozivamo sve roditelje Palčića da se sa svojim Palčićima okupe na Trsatskoj gradini, 17. studenog, u 17 sati. Također, pozivamo sve sugrađane da obuku nešto ljubičasto i pridruže se Palčićima na navedenim lokacijama kako bi im pružili podršku i pokazali da su Palčići ponos njihova grada, te napravili zajedničku fotografiju koju ćemo s ponosom poslati u Europu i svijet pokazujući na koji je način naša mala Hrvatska obilježila ovaj veliki dan naših najmanjih i najhrabrijih heroja, poručili su iz Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići”.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!