Svašta nešto @ Opatija

opatija1Opatija – Liburnija.net magazin vam donosi pregled raznih manifestacijama i događaja koje bi trebalo posjetit ovaj vikend. Pa, krenimo redom…
Večeras s početkom u 20, u Kongresnoj dvorani hotela Adriatic održat će se predstava ”Ljubavna pisma“, u organizaciji Festivala Opatija. Predstavu će odigrati Ana Karić i Boris Buzančić, a što je o njima napisala kritičarka Vjesnika, Helena Braut, pročitajte u slijedeći redovima. ”Ana Karić i Boris Buzančić uspjeli su ostvariti vrijedan i potpun dramski suživot dvoje likova kojima nije bila ni suđena, niti moguća ljubavna sreća, već divno, slatko i gorko cjeloživotno prijateljstvo…”
cosmetic
Također, ovaj vikend, možete uživati i u Festivalu kave (opatijski ugostiteljski objekti), te Međunarodnom sajmu kozmetike Cosmetic News 2010 (hotel Kvarner) na kojem će biti prezentirani kozmetički tretmani, akcijska prodaja kozmetike i ukrašavanje noktiju.
Za ljubitelje kamelija, u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer možete pogledati izložbu i izabrati najljepšu kameliju, biti dio humanitarne akcije i svojim doprinosom pomoći udruzi za terapijsko jahanje ”Pegaz”.
Za sve željne razuzdane zabave do kasno u noć večeras u Hemingway Baru održat će se neviđeni spektakl – trubački orkestar Bojan Ristić Brass Band u kombinaciji s najpoznatijim house hitovima koje će vrtiti Dj Joe 2 Shine.
heamingway
Nedjelju u Opatiji možete provesti ispijajući kavicu u sklopu Festivala kave, ili pak posjetiti Međunarodni sajam kozmetike Cosmetic News 2010, samo nemojte zaboraviti da se sat pomiče unaprijed (noćas, s dva sata na tri sata ujutro).
Zabavno plesni program počinje s Kvalifikacijskim turnirom u mažori plesu na kojem će nastupiti preko četiristo sudionika iz cijele Hrvatske.
U kavani hotela Imperial, s početkom u 16 sati, nastupiti će klapa Volosko, a u 16 i 30, u kavani hotela Bristol, koncert za djecu održati će Jacques Houdek.
Toliko od nas… Uživajte
Ivan Mellor

error: Content is protected !!