Sve je spremno za 3. Exclusive auto moto show!

Arhiva

Arhiva

Osim OPEL Karla, posjetitelji će premijerno u Hrvatskoj moći vidjeti i Mazdu 2, te BMW 2 Gran Tourer, ali i brojne druge nove modele. Prvi puta na sajmu sudjeluje I švicarsko-njemačka automobilistička tvrtka Emil Frey Group. Ove godine na Exclusive Auto Moto Showu moći će se vidjeti I široka ponuda motocikala, osobito atraktivnih s toplijim, nadolazećim danima. Ulaz i ove godine ostaje slobodan za sve posjetitelje!

Rijeka – Treće izdanje Exclusive Auto Moto Showa održat će se u Tower Centru Rijeka od 26. do 29. ožujka. Na 4000 kvadrata, na 4. katu Tower Centra Rijeka, predstavit će se sve vodeće auto i moto kuće. Ove godine naglasak je na premium vozilima, a kao i svake godine Exclusive Auto Moto Show imat će i brojne ekskluzive!

eams_sm_2015

Na jučerašnoj konferenciji za medije, direktor agencije KLIK marketing, Siniša Grgantov istaknuo je zadovoljstvo što se sajam održava već treću godinu, što iz godine u godinu raste, što su ove godine njegov značaj prepoznale i neke auto kuće koje do sad na sajmu nisu nastupale, kao i INA d.d. koja je postala ZLATNI POKROVITELJ manifestacije.
Zoran Obradović, direktor sektora marketinških komunikacija INE čestitao je na uspješnoj organizaciji ovakvog događaja, koja ne polazi za rukom drugdje u Hrvatskoj te objasnio kako INA podržava ovakve inicijative. Također, INA će na Exclusive auto moto show 2015. prvi put javnosti predstaviti INA Ultra Class 102, vrhunsko trkaće gorivo s čak 102 oktana čija je receptura usklađena sa zahtjevnim FIA specifikacijama. Ultra Class 102 će u predstojećoj sezoni hrvatskog prvenstva na kružnim i brdskim stazama testirati vozači INA Ultra Teama, koji su u prošloj godini osvojili naslov prvaka Republike Hrvatske u konkurenciji timova. U Rijeku također stiže trkaći automobil INA Ultra Teama, Honda Civic Type R, a najsretniji posjetitelj Inina štanda će upravo u njoj, u nedjelju, 29. ožujka, moći provesti nekoliko krugova kao suvozač profesionalnom trkaču na Automotodromu Grobnik.

Čast nam je što će Hrvatska publika, a konkretnije publika riječkog Exclusive Auto Moto Showa imati priliku prva, nakon najprestižnijeg svjetskog auto sajma – onog u Ženevi vidjeti novi Opelov model – OPEL KARL, koji će za hrvatsko tržište biti dostupan tek u ljetnim mjesecima, rekao je Mario Palinkaš, direktor PSC-a Primorje, koji dovode OPEL KARL-a na Exclusive Auto Moto Show. Ovo je još jedna od potvrda kako je riječ o najznačajnijem automobilskom događanju u Hrvatskoj.

RimacEAMS

Osim OPEL Karla, posjetitelji će premijerno u Hrvatskoj moći vidjeti i Mazdu 2, te BMW 2 Gran Tourer, ali i brojne druge nove modele. Prvi puta na sajmu sudjeluje I švicarsko-njemačka automobilistička tvrtka Emil Frey Group. Ove godine na Exclusive Auto Moto Showu moći će se vidjeti I široka ponuda motocikala, osobito atraktivnih s toplijim, nadolazećim danima.

Rajmond Terčić iz udruge Auto staza Grobnik napomenuo je kako će se otvorenje manifestacije održat će se u četvrtak, 26. ožujka s početkom u 18 sati, a prisutne će na otvorenju, uz hostese, zabavljati Mario Petreković. I ove godine u sklopu Exclusive Auto Moto Showa održat će se popratni program, pa će tako u nedjelju svi tuneri doći na svoje uz DB Drag & Style Show.

Ulaz i ove godine ostaje slobodan za sve posjetitelje!

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!