Sve je spremno za drugo izdanje Exclusive Auto Moto Showa @ Tower centar

RiTeh Racing bolid

Hrvatsku premijeru će na Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci imati Hyundai i10 kojeg će se prvi puta moći vidjeti upravo u sklopu ovog sajma gdje ga dovodi Afro Hyundai. Manifestaciju će i ove godine pratiti zabavni program, a ulaz za sve posjetitelje biti će besplatan.

Rijeka – U organizaciji agencije Klik marketing i Udruge Auto staza Grobnik na prostoru od 3000 kvadrata, na trećem katu Tower Centra Rijeka od 3. do 6. travnja održat će se Exclusive Auto Moto Show. Nakon velikog interesa izlagača za sudjelovanje na ovom jedinstvenom auto-moto događanju u Rijeci, pa i u Hrvatskoj zaključen je popis auto i moto kuća koje će predstaviti svoje novitete.

Hrvatsku premijeru će na Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci imati Hyundai i10 kojeg će se prvi puta moći vidjeti upravo u sklopu ovog sajma gdje ga dovodi Afro Hyundai. Bogata oprema, prostranost i funkcionalnost u kombinaciji sa atraktivnim, sofisticiranim dizajnom postavljaju percepciju marke Hyundai na višu razinu.

Na Exclusive Auto Moto Showu pojavit će se i Rimac automobili, poznati po izumu prvog hrvatskog električnog superautomobila, svjetski poznatog Concept One. Rimac Automobili će svoje glavne pulene (Concept One i Greyp Bike) prezentirati riječkoj publici. Biti će to ujedno prvi puta da se Concept One i Greyp Bike skupa mogu vidjeti na sajmu u Hrvatskoj. Od ekskluziva, kao hrvatske premijere na Exclusive Auto Moto Showu najavljeni su atraktivni modeli Ferrarija i Lamborghinija. Od moto premijera izdvajamo Hondine pulene: CBR 1000 RR SP, NC 750 X i NC 750 S.

rimacconcept

Ove godine ponudu ćemo dopuniti i s poznatim brendom Vulkal koji će predstaviti novitete u pneumatici kao i osiguravajuće kuće koje će predstaviti brojne novitete i olakšice u segmentu autoosiguranja. Hrvatski Telekom će prezentirati nova cloud rješenja i nove MAXtv auto programe

Manifestaciju će i ove godine pratiti zabavni program, a ulaz za sve posjetitelje biti će besplatan. Otvorenje sajma predviđeno je 3.4. u 18 sati uz Putokaze (koji ove godine slave 30. godišnjicu postojanja i premijerno će na auto showu izvesti dio novog materijala s albuma Porculan). Osim Putokaza za štimung na otvorenju brinut će se i kreativni K2K – plesna ekipa pod vodstvom Maje Kereš i Kristine Paunovski. Domaćin će biti neizostavni Davor Jurkotić, a za sve posjetitelje na otvorenju koktele će spravljati riječki barmeni iz Udruge konobara i barmena.

U petak smo u programskom smislu odlučili predstaviti znanje riječkih studenata s Tehničkog fakulteta pretočeno u izum formule. S nama će biti na sajmu sjajna Ri Teh Racing ekipa. Naime, desetak studenata iz Riteh Racing teama spojilo je ugodno s korisnim. Svoju ljubav prema brzim automobilima i znanje stečeno na fakultetu pretvorili su u trkaći bolid.

Također, u programskom smislu želja je bila spojiti staro i novo. Stari automobili i motocikli nisu samo ljubav čudnih ljudi ili hobi-mehaničara, limara i lakirera. Oni su doprinos nacionalnoj povijesti, promotori tehničke kulture, istinska baština, obogaćivanje života, a u nekim sredinama i mudro ulaganje. Retro je u modi, a s time i odltimeri. Zato je u subotu 5.4. predviđena na krovu Towera prezentacija desetak oldtimera (auta i motora) u suradnji s Oldtimer klubom Rijeka a ukoliko vremenske prilike dozvole biti će organizirano i mini oldtimer natjecanje, odnosno ispit točnosti. Znatiželjni će se moći i provozati u oldtimeru po krovu Towera. Ukoliko nam padne kiša program s krova selimo u nadkrivenu garažu 5b.

SUDIONICI EAMS-a 2014:
PSC Primorje, Krk moto, Porsche Interauto, Peugeot Dujmović, RB Auto, Grand Auto, AC Integra, Ford Pogarčić, Krainc Auto, Auto kuća Lenac, Auto Ukić, Honda Ruting, Autonippon Toyota, Moto Matušić, ARK Mihelić, Dok-Ing, Rimac Automobili, 40 box, Afro Hyundai, Vulkal, Datacol, Hrvatski telekom, Auto Hrvatska, AK Rijeka, Zagrebačka Banka, Unicredit Leasing, Impuls Leasing, Raiffeisen Leasing.

eams - logo

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!