Sve spremno za opatijski borilački spektakl

ofn_vaOpatija – U hotelu Imperial jučer je održana konferencija za medije i službeno vaganje, za predstojeći borilački spektakl Opatija fight night 2, na kojem su također predstavljeni i pojasevi za koje će se boriti – WBC muaythai i King of the ring.
Svi borci uredno su prošli službeno vaganje, a glavni organizator priredbe u Kristalnoj dvorani, Mladen Kranjčec, osim što je rekao o kvalitetama boraca koji će nastupiti na Opatija Fight Nightu, morao se također osvrnuti i na izostanak nastupa Zelga Galešića, koji je svojim dolaskom na ovu konferenciju također pružio potpunu podršku priredbu, kad već na njoj ne može nastupiti.
”Liječnici su nam preporučili da Zelg Galešić ipak još neko vrijeme ostane izvan ringa. Oni nam nisu zabranili njegov nastup, ali ja nisam mogao na sebe preuzeti rizik i dovesti karijeru Zelga u veliku opasnost. Nisam želio da jedna mala Opatija postane kobna za borca svjetskog kalibra poput njega”, rekao je Kranjčec o Zelgovoj situaciji.
Borba večeri u Kristalnoj dvorani bit će između Frederica Bellonieja, aktualnog prvaka svijeta u muay thaiju, a njegov izazivač je OFC-ovac Ivan ‘Grozni’ Stanić. ”Bellonie je iznimno opasan borac o kojem sve govore njegovi uspjesi i brojka od 100 pobjeda i samo dva poraza. Ja sam isto tijekom svoje borilačke karijere bio poražen od njega, ali toga se ne stidim s obzirom da se radi o iznimnom borcu. Vjerujem ipak da moj Stanić može u Opatiji do titule svjetskog prvaka.”
Ulaznica još uvijek ima u prodaji i bit će ih također moguće kupiti na dan same priredbe na ulazu u Kristalnu dvoranu.
vaganje3
Ivan Mellor

error: Content is protected !!