Svečani koncert KUD-a Učka Matulji – ‘Zemlja sunca, zemlja sna’ ove subote u Amfiteatru

Umjetnici koji će obogatiti program te zanimljive koncertne večeri bit će Karla Pupis, Vanessa Jakac i plesna skupina Sidonija iz udruge Potkalnički plemenitaši.

Matulji – “Zemlja sunca, zemlja sna”, djelić je priče jednog davnog vremena – tako bi se mogao u jednoj rečenici opisati svečani koncert KUD-a Učka Matulji.

– Učkarice će 28. kolovoza u Amfiteatru u 20.30 sati, pod umjetničkim vodstvom maestra Saše Matovine, ekskluzivno predstaviti svoj istoimeni novi video uradak, dio repertoara iz svog bogatog fundusa, kao i svoje uvažene goste. Umjetnici koji će obogatiti program te zanimljive koncertne večeri bit će Karla Pupis, Vanessa Jakac i plesna skupina Sidonija iz udruge Potkalnički plemenitaši. Glazbeni doživljaj će upotpuniti vrsni pijanist, prof. Marko Juraj Žerovnik. Ulaz je slobodan, uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera. U slučaju lošeg vremena, vidimo se u Školsko-sportskoj dvorani Matulji, poručili su iz općine Matulji.

Također, vrijedi istaknuto da će sukladno svim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite ulaz biti moguć bez covid potvrda. Zbog epidemioloških mjera svi zainteresirani besplatne ulaznice trebaju preuzeti u Galerijici u Matuljima do petka 27. kolovoza od 10-12 i 17-19 sati.

error: Content is protected !!