Svečanim otvorenjem klizališta Ledena čarolija u nedjelju kreće nova klizališna sezona @ Opatija

otvorenje_klizaliste_opatija_2015

Povodom svečanog otvaranja klizališta, Radnik Opatija d.o.o darovat će posjetitelje ”božićnom krafnom” od cimeta i vanilije.

Opatija – Nova sezona klizanja u Opatiji započet će u nedjelju, 29. studenog, svečanim otvorenjem klizališta ”Ledena čarolija” koje će se u 17 sati održati na Ljetnoj pozornici.

ledena_carolija_klizaliste_opatija_2013

Na svečanom otvaranju opatijskog klizališta, mladi klizači Klizačkog kluba Medo iz Zagreba, baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima odvest će posjetitelje daleko u čaroban svijet likova iz najpoznatijih dječjih priča i bajki, u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane. Pregršt zabave, spektakularne vještine klizača i klizačica koji sve plesove izvode s nevjerojatnom hrabrošću i gracioznošću, dočarat će bajkoviti svijet u kojem čekaju Elza iz Snježnog kraljevstva, 3 praščića na ledu i njihov neponovljivi rock&roll, Mačka i Crvena kraljica, i mnogi drugi omiljeni likovi dječjih priča.

Povodom svečanog otvaranja klizališta, Radnik Opatija d.o.o darovat će posjetitelje ”božićnom krafnom” od cimeta i vanilije.

Nakon svečanog otvorenja, klizalište će biti otvoreno za građanstvo od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 21 sat, odnosno od 11 do 22 sata petkom, subotom i nedjeljom. Od ponedjeljka, 30. studenog u 14 sati kreću upisi u 1. termin škole klizanja, dok će se upisi u 2. termin započeti u petak, 18.12. u 14 sati. Školu klizanja i ove godine vodi profesionalni trener Aleksander Car.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net