Svečano obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti @ Liburnija

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

U svečanom mimohodu, koji će se održati 5. kolovoza, osim branitelja sudjelovati će predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, pričuvni dočasnici, časnici, viši časnici, lovci, predstavnici lokalnih samouprava i ostali gosti. Detaljan program obilježavanja provjerite u nastavku.

Opatija, Matulji, Lovran – Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i 18. godišnjice akcije “Oluja”, održati će se Svečani mimohod branitelja Domovinskog rata Grada Opatije i branitelja općina Lovran i Matulji“.

U svečanom mimohodu, koji će se održati 5. kolovoza, osim branitelja sudjelovati će predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rata, pričuvni dočasnici, časnici, viši časnici, lovci, predstavnici lokalnih samouprava i ostali gosti, uz Zastavni vod koji će nositi ratne zastave postrojbi koje su sačinjavali branitelji našeg kraja.

Ove godine uz Puhački orkestar Lovran, u mimohodu u Opatiji će sudjelovati i Opatijske mažoretkinje.

Polaganje vijenca u more!

Polaganje vijenca u more

Detaljan program obilježavanja provjerite u nastavku.

OPATIJA:
7,30 sati
Luka Opatija
mul polaganje vijenca u more uz nazočnost Zastavnog voda

LOVRAN:
8,30 sati
mimohod od hotela EXCELSIOR uz pratnju Puhačkog orkestra Lovran i polaganje vijenaca na spomeniku braniteljima u Lovranu

OPATIJA:
10,00 sati mimohod od hotela AMBASADOR uz pratnju Puhačkog orkestra Lovran i Opatijskih mažoretkinja te podizanje zastave na Slatini

MATULJI:
11,15 sati mimohod od centra Matulji do zgrade općine i Boćarije uz pratnju Puhačkog orkestra Lovran

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!