Svečano obilježavanje Dana policije @ Opatija

Arhiva Liburnija.net…

U sklopu proslave dijelit će se promidžbeni materijali, provjeravati kazneni bodovi vozača te će se održati razgovor s građanima.

Opatija – Sutra, 27.rujna u Opatiji na Slatini svečano se obilježava Dan policije. Proslava započinje u 9 sati svečanim polaganjem vijenaca svim poginulim policajcima u Domovinskom ratu kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Opatiji.

Od 10 do 13 sati održat će se pokazna vježba službenog psa, prezentacija policijske opreme: službena vozila policije (osobni automobil, motocikl, marica, jumper, presretač, službeno vozilo interventne policije), dodatna oprema interventne policije, dodatna oprema protueksplozijske policije. U sklopu proslave dijelit će se promidžbeni materijali, provjeravati kazneni bodovi vozača te će se održati razgovor s građanima.

– Na proslavi Dana policije prisustvovat će i djeca s područja liburnijskih odgojnih ustanova, kojih očekujemo oko stotinjak, a u okviru navedenog dana za njih će biti ‘Dan otvorenih vrata’ kada će moći organizirano obići prostorije PP Opatija gdje će im biti osigurani sokovi i kanapei, istaknuo je načelnik PP Opatija, mr.sc. Damir Brnas.

Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!