[FOTO/VIDEO] Svečano otvorena Trattoria Mandrać – Volosko bogatije za još jednu gastro oazu

Trattoria je uređena u tradicionalnom, rustikalnom stilu, a dio objekta pretvoren je u malu trgovinu istarske Destilerije Aura.

Volosko – Trattoria Mandrać novootvoreni je ugostiteljski objekt u Voloskom, čime je ova gastro meka našeg kraja dobila još jednu sjajnu lokaciju za sve ljubitelje fine gastronomije. Lokal se nalazi na samom Mandraću, u prostoru koje je godinama bilo sinonim za vrhunski eno i gastro doživljaj, od Bevandice preko Le Mandraća, a nema razloga da tu sjajnu tradiciju ne nastavi i novootvorena Trattoria.

Iako je lokal u pogonu već nekoliko dana sinoć je bilo upriličeno svečano otvorenje, koje je okupilo brojene uzvanike, prijatelje i goste koji su mogli uživati u sjajnom iću, piću i atmosferi koju su dodatno zagrijali Kantridersi.

Trattoria je uređena u tradicionalnom, rustikalnom stilu, a dio objekta pretvoren je u malu trgovinu istarske Destilerije Aura.

– Kod nas vječno sviraju evergreeni i šansone, a hrana vas poziva na smijeh i ples. Dobrodošli u naš mali dom, poručili su iz Trattorije Mandrać.

Svečano Otvorena Trattoria Mandrać – Volosko Bogatije Za Još Jednu Gastro Oazu

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!