Svečano otvoreno Europsko prvenstvo i kup u mažoret sportu – Opatija 2018.

Sutra, 24. kolovoza s početkom u 19 sati bit će održan mimohod mažoret timova, uz pratnju Limene glazbe Lovran, od dvorane Marino Cvetković do Slatine. Tijekom mimohoda promet Ulicom Maršala Tita neće biti zatvoren, ali će se, svakako, odvijati otežano. Stoga pozivamo vozače da od 19 do 20 sati izbjegavaju prometovanje Ulicom Maršala Tita u smjeru Slatine i obrnuto.

Opatija – Jutros je u Opatiji otvoreno 15. Europsko prvenstvo i kup u mažoret sportu koje je okupilo oko 1000 natjecateljica i natjecatelja iz 8 europskih zemalja – Hrvatske, Češke, Mađarske, Poljske, Francuske, Bugarske, Ukrajine i Moldavije. U natjecanju će se okušati 62 tima različitih dobnih skupina, u nekoliko kategorija, a natjecateljski program se održava u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Organizatori manifestacije su Udruga mažoretkinja Opatija u suradnji s Alijansom mažoretkinja Adriatika i Svjetskom asocijacijom IAM- International Asssociation of Majorette Sport. Europsko prvenstvo i Europski kup 2018. odvija se pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, te pod pokroviteljstvom Grada Opatije, TZ grada Opatije i Primorsko-goranske županije. Sutra, 24. kolovoza s početkom u 19 sati bit će održan mimohod mažoret timova, uz pratnju Limene glazbe Lovran, od dvorane Marino Cvetković do Slatine. Tijekom mimohoda promet Ulicom Maršala Tita neće biti zatvoren, ali će se, svakako, odvijati otežano. Stoga pozivamo vozače da od 19 do 20 sati izbjegavaju prometovanje Ulicom Maršala Tita u smjeru Slatine i obrnuto.

N. C. / PodUČkun.net

error: Content is protected !!