Svi građani pozvani su na sutrašnje predstavljanje projekta natkrivanja Ljetne pozornice @ Opatija

...ilustracija...

…ilustracija…

Ujedno, tom prilikom prezentirat će se i glavni projekt uređenja Dječjeg vrtića Punta Kolova.

Opatija – Aktivnosti na jednom od gradskih ključnih ciljeva – natkrivanju Ljetne pozornice – stigli su do završenog glavnog projekta, odnosno korak do savladavanja posljednje ”papirnate” prepreke izgradnje ”krova” nad opatijskom otvorenom scenom – dobivanja ”građevinske dozvole”.

Projektnu dokumentaciju izradili je tvrtka Soda Arhitekti, koja je izabrana nakon javnog natječaja na kojem je njihova ideja bila trećeplasirana, ali gradskim vlastima i najprihvatljivija. U razradu te ideje sutra će se moći uvjeriti i opatijska javnost, jer je za utorak, 9. prosinca s početkom u 18.30 sati u Villi Antonio najavljena glavnog projekta natkrivanja Ljetne pozornice Opatija, na koju su pozvani svi zainteresirani građani i predstavnici medija. Ujedno, tom prilikom prezentirat će se i glavni projekt uređenja Dječjeg vrtića Punta Kolova.

– Cilj prezentacije je upoznati građane sa trenutnim stanjem izrade projektne dokumentacije, pokazati razrađene glavne projekte koji su pred skorim dobivanjem građevinske dozvole sa svim svojim tehničkim zanimljivostima, kao i značenje projekata za Opatiju, poručili su iz gradske uprave.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!