Svi u Maškarani kampus @ Matulji

foto_pust…već slijedećeg vikenda uz Šajetu & Lady luna, očekuje vas fešta uz najbolji bend – Dobreća, Veprinca i šire okolice – Mustafi!!!!!!!!!
Matulji – Večeras, u Maškaranom kampusu počinje pravo pusno ludilo. Koktelsi, Lady luna i Šajeta, maškarani ‘trio fantstikus’, garancija su da ćete se večeras ludo zabaviti u Maškaranom kampusu, koji se i ove godine nalazi na parkiralištu kraj Nikasa.
– Što Kampus nudi ove godine? Još veći grijani šator koji će imati još više sadržaja! Tako će ovo “malo maškarano naselje” svojim gostima ponuditi vrhunsku zabavu, omanju pravu oštariju s hranom, promotorske šankove u znaku meda i jelena, poseban Bambus bar koji će, kao poseban specijalitet, nuditi dekantirani bambus! Bit će osiguran i veliki parking, garderoba, sanitarije, bogate nagrade za najbolje maske, poseban foto maškarani kantun gdje će se maškare moći fotografirati za uspomenu, posebne nagrade za najbrojnije maškarane grupe…i još brojna iznenađenja, kazali su organizatori.
Već slijedećeg vikenda uz uhodanu ekipu Šajetu & Lady luna, očekuje vas fešta uz najbolji bend iz Dobreća, Veprinca i šire okolice – naravno riječ je o Mustafima.
No, očigledno iznenađenjima nema kraja, zato pratite online magazin liburnija.net i saznajte sve pojedinosti oko Kampusa. – prvi!!!
Koktelsi – Daj mi daj

Ivan Mellor / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i
Mošćenička Draga

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net