Svibanjski gušti kvarnerski

gusti_svibanjski (1)

Posebno mjesto s pogledom na more je i novouređena terasa hotela Kvarner koja ovoga proljeća postaje nezaobilazno mjesto za ispijanje kave, ugodan ručak ili glazbeno poslijepodne na suncu.

Opatija – Stiglo nam je napokon i proljeće i sunce, a visoke temperature izmamile su nas na terase, šetnice, plaže, Lungo mare… U svakodnevnoj šetnji gradom, tražimo lokacije na kojima bismo uživali na suncu u društvu prijatelja i obitelji. Jedno takvo posebno mjesto s pogledom na more je i novouređena terasa hotela Kvarner koja ovoga proljeća postaje nezaobilazno mjesto za ispijanje kave, ugodan ručak ili glazbeno poslijepodne na suncu.

Naime, na terasi hotela Kvarner u svibnju traje glazbeni program pod nazivom ”Sunčana nedjeljna popodneva“. U nedjelju 12. svibnja od 14 – 17 h nastupa flamenco trio ”La passion escondida“ uz posebnu ponudu koktela i jela od tartufa. U nedjelju 19. svibnja na rasporedu su violina i gitara uz show cooking na terasi i posebnu ponudu plave ribe, dok posljednju nedjelju u svibnju zaključite uz trio Lemon i uz degustaciju hrvatskih vina.

Glazbena poslijepodneva su rezervirana za nedjelju, ali ostalim danima u tjednu uživajte na suncu s prijateljima i obitelji uz posebnu ponudu kave i kolača.

gusti_svibanjski (2)

Na terasi hotela Kvarner, ali i na terasi kavane Imperial, u tijeku je posebna promotivna ponuda kave (capuccina) i čokoladnog mignona (15,00 kn) i kave (capuccina) i torte po izboru (20,00 kn). Terasa hotela Kvarner otvorena je od 10 do 17 sati, dok je terasa kavane Imperial otvorena od 8 do 21 sat.

No, to nije sve od posebnih ponuda na terasi hotela Kvarner ovoga proljeća: odsada ovdje možete uživati i u raznovrsnim gastronomskim specijalitetima. Kako nam je sezona od šparuga, tako nam sada prednjače jela spravljena od ove namirnice.

Birajte među ponuđenim jelima u posebnoj ponudi hotela Kvarner, svaki dan od podneva po 5 sati popodne. Od specijaliteta izdvajamo:

· Hobotnici sa šparugama i cherry rajčicama
· Mariniranim šparuge sa šampinjonima
· Rižotu od sipe i šparuga
· Fužima sa šparugama i škampima
· Tagliati od goveđe pisanice na podlozi od šparuga
· Fileu brancina sa šparugama i palentom

Promo Liburnija.net