Svjetska vicepremijera na Exclusive auto moto showu – Opel Karl

OPEL_KARL1

Osim lijepog izgleda Opel KARL impresionira i unutrašnjim vrijednostima. Ispod poklopca motora tu je najnovija generacija Opelove tehnologije pogonskih sustava: novi 1.0 ECOTEC s 55 kW/75 KS.

Rijeka – Treće izdanje Exclusive Auto Moto Showa održat će se u Tower Centru Rijeka od 26. do 29. ožujka. NA 4000 kvadrata predstavit će se sve vodeće auto i moto kuće. Ove godine naglasak je na premium vozilima, a kao i svake godine Exclusive Auto Moto Show imat će i brojne ekskluzive! Svakako glavna atrakcija biti će Opel KARL koji će na Exclusive Auto Moto Showu imati svoju svjetsku vicepremijeru.

eams_sm_2015

Naime, Opel KARL, kojeg na EAMS dovodi PSC Primorje, biti će dostupan za hrvatsko tržište tek u ljetnim mjesecima, a ovo mu je drugo pojavljivanje u javnosti, prvo nakon jednog od najprestižnijih svjetskih sajmova – onog u Ženevi. KARL će biti u fokusu sa svojom savršenom kombinacijom prostranosti i kompaktnih dimenzija. Ovaj privlačan peterovratni model savršeno je vozilo za kupce koji paze na cijenu i žele spojiti svakodnevnu praktičnost s udobnošću i malu potrošnju s modernim tehnologijama.

Osim lijepog izgleda Opel KARL impresionira i unutrašnjim vrijednostima. Ispod poklopca motora tu je najnovija generacija Opelove tehnologije pogonskih sustava: novi 1.0 ECOTEC s 55 kW/75 KS. Posve aluminijski jednolitarski trocilindrični benzinskim motor u kombinaciji s peterostupanjskim ručnim mjenjačem i paketom ecoFlex može smanjiti potrošnju na 4,3 litre benzina na 100 km u kombiniranom krugu, što odgovara 99 grama CO2 po kilometru.

OPEL_KARL

Osim toga, KARL dolazi opremljen i brojnim značajkama koje pridonose sigurnosti i udobnosti koje kupci ne bi očekivali u ovoj cjenovnoj kategoriji (cijena će se kretati između 70 I 80 tisuća kuna). Pored standardne pomoći prilikom kretanja na uzbrdici, tu je i upozorenje pri napuštanju prometne trake integrirano s prednjom kamerom kao dodatna sigurnosna značajka. Opel KARL, kao i Adam I Corsa dolazi s načinom rada City mode koji na dodir gumba smanjuje napor potreban za upravljanje i time znatno olakšava manevriranje u gustom gradskom prometu. Pomoć prilikom parkiranja, kontrola brzine I još mnogo drugih zanimljivih značajki Opel KARLA imat ćete priliku provjeriti od 26. do 29. ožujka 2015. na 3. Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci, najvećem I najznačajnijem auto sajmu u Hrvatskoj.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!