Svjetsko prvenstvo počinje ovog tjedna, gledajte prijenose na velikom platnu @ Ljetna pozornica

Arhiva

Arhiva

No, i prije četvrtka, bit će zbivanja na velikom kino-platnu, a prvo u nizu je projekcija trilera ”Dva lica siječnja” redatelja Hoesseina Aminija u kojem glavne uloge igraju Kirsten Dunst, Viggo Mortensen i Oscar Issac, a koja počinje u 21.30 sati.

Opatija – Trenutak koji sportska javnost čeka već mjesecima napokon je pred vratima – u četvrtak, 12. lipnja, održat će se otvorenje Svjetskog prvenstva u nogometu koje se igra u Brazilu, a čast da s domaćinima otvori ovaj turnir pripala je upravo hrvatskoj reprezentaciji. Svi oni koji neće imati mjesto na brazilskom stadionu, ipak neće biti lišeni uzbuđenja u dobroj atmosferi, jer će na Ljetnoj pozornici biti organiziran prijenos svih nastupa hrvatske reprezentacije i zanimljivijih susreta drugih nogometnih selekcija, i to uz bogatu ugostiteljsku ponudu.

No, i prije četvrtka, bit će zbivanja na velikom kino-platnu, a prvo u nizu je projekcija trilera ”Dva lica siječnja” redatelja Hoesseina Aminija u kojem glavne uloge igraju Kirsten Dunst, Viggo Mortensen i Oscar Issac, a koja počinje u 21.30 sati.

Utorak je dan za ”ne-američki” film, pa ovog tjedna stiže ”Iscjelitelj”, avanturistička drama njemačkog redatelja Philippa Stölzla u kojemu glavne uloge igraju Tom Payne, Stellan Skarsgård i Olivier Martinez, a projekcija počinje točno u 21.30 sati.

U srijedu na platno Ljetne svraća ”Grace od Monaka”, biografska romantična drama inspirirana životom Grace Kelly, koju potpisujue redatelj Olivier Dahan, a u glavnim ulogama se nalaze Nicole Kidman, Paz Vega, Tim Roth i André Penvern. Projekcija počinje također u 21.30 sati.

U glavnim ulogama u četvrtak, pak, naći će se najbolji hrvatski i brazilski nogometaši, jer se od 21.50 sati organizira prijenos otvorenja Svjetskog nogometnog prvenstva Brazil 2014. uz slobodan ulaz.

Do kraja tjedna, nastavit će se sportsko-filmski program. U petak, 13. lipnja stiže ”Ogledalo smrti”, horor Mikea Flanagana u kojem igraju Karen Gillan, Brenton Thwaites te Katee Sackhoff, i to u 21.30 sati, nakon čega će svi zainteresirani uz besplatan ulaz moći svjedočiti ogledu Čilea i Australije čiji prijenos počinje u 23.50 sati.
U subotu, 14. lipnja, na platnu Ljetne moći ćete svjedočiti žestokom uništenju u vrhunskoj prezentaciji, jer se od 21.30 sati prikazuje film ”Godzilla 3D” Garetha Edwardsa, u kojemu glavne uloge igraju Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen te Bryan Cranston. A nakon neravnopravnog ”duela” u kojem će snage odmjeriti mitska čudovišta i čovječanstvo, trebao bi se dogoditi jedan jednako uzbudljiv, ali puno neizvjesniji dvoboj u kojem se na brazilskim terenima sastaju Italija i Engleska, a prijenos počinje u 23.50 sati uz slobodan ulaz.

Filmski program zaključit će sinkronizirana animirana avantura ”Zvončica i gusarska vila” u kojoj su glasove posudili Mia Biondić, Ivan Herceg, Hana Hegedušić i drugi. Početak projekcije je u 21.30 sati, nakon čega će se, od 23.50 sati, održati prijenos utakmice svjetskog prvenstva između Argentine i BiH.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!