MBG i Take it Dee Dee – Tribute to Ramones na opatijski način @ River pub

muhe_bez_glave

Veliki zaljubljenici glazbenog opusa Ramonesa – Jabe, Sajo, Voski i Dodo – okupili su se kako bi svirali najveće hitove ovog legendarnog benda. Osim uživanja u glazbenom smislu, moći ćete doživjeti i poseban vizualni, odnosno scenski nastup jer će se dečki iz benda vrlo autentično maskirati u svoje glazbene idole.

Rijeka – Ove subote, 29. studenog, od 22 sata, u River pubu sprema se prava punk-rock veselica, na kojoj će nastupiti Ramones tribute band “Take it Dee Dee” iz Opatije te band Muhe bez glave.

ramones_tribute_band

Veliki zaljubljenici glazbenog opusa Ramonesa okupili su se kako bi svirali najveće hitove ovog legendarnog benda. Osim uživanja u glazbenom smislu, moći ćete doživjeti i poseban vizualni, odnosno scenski nastup jer će se dečki iz benda vrlo autentično maskirati u svoje glazbene idole. Preko sat i pol vremena live svirke oduševit će i zadovoljiti sve fanove legendarnih Ramonesa!

Sastav M.B.G. tj. ‘Muhe bez glave’ nastao je 2006. godine. Nakon godinu dana vježbanja i sviranja u garaži, počeli su prvi nastupi na glazbenim festivalima poput Astre, Gitarijade i RiRocka. U novijim pjesmama se još uvijek mogu prepoznati korijeni punka i punk rocka koji su najviše utjecali na njihove početke, a koji su se pomiješali s drugim žanrovima poput funka, hard rocka, disca, bluesa, popa i indie rocka. Muhe bez glave su: Denis (gitara, vokal), Erik (bubnjevi) i Sajo (bas, vokal).

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!