Tandemi prošlog sjećanja @ Mali Quorum

tandemiVolosko – Opatijska demo scena u posljednje se vrijeme širi brzinom svjetlosti. Svaki tjedan, bend jedan. Tandemi prošlog sjećanja, također je jedan od tih istih bendova koji su nastali i opstali, u posljednjih godinu dana. I uvijek ista priča, bendova ima, a klubova – ni za lijek. No, nije sve baš tako crno. Danas, s početkom u 21 i 30, istoimeni bend (TPS) održati će koncert na domaćem terenu, mjesto radnje je Volosko, Mali Quorum (upad je free).
Vokal Tandema, Marin Sušanj, u kratkom je razgovoru za Liburnija.net magazin na sva pitanja odgovorio ”u šubu”, pa ćemo upravo tako i napisati razgovor.
Liburnija.net: Kakvi su planovi? Koncerti? Album? Nastupili ste u Zaboku prošli vikend, kakve su bile reakcije publike? Kakvu svirku možemo očekivati u Malom Quorumu?
Marin Sušanj: Plan (cilj) je imat koncert pred bar tisuću ljudi, a do toga treba riješit još brdo planova..Što se tiče koncerta spremamo se za Barufe. Nemamo inspiracije za neke nove pjesme, al’ bar ćemo (valjda) napravit neki šou u smislu plesanja i rađenja debila od sebe. Počeli smo kod Jabeta već nešto snimat, al’ to je bilo samo probno.. Valjda će bit demo u bliskoj budućnosti. U Zaboku smo se malo prepali kad smo vidjeli publiku jer su oni bili svi neki punkeri, a mi to nismo…al ipak je bilo ljudi i uživali su..čak su nas i na bis pozvali, al’ vjerojatno samo zato jer smo taktički svirali Ramonese.. U Quorumu će bit dobra svirka, nadam se..na domaćem smo terenu (50 m od garaže gdje sviramo) i valjda će bit nešto publike..odsvirat ćemo svojih 11,12 pjesama… bitno je da se svira…ma bit će ok!
I za kraj, u Tandemima sviraju & pjevaju: Bojan Brnčić (bubnjevi), Danijel Prijić (bass), Dorian Bogut (gitara), Robert Šuša (vokal) i Marin Sušanj (vokal).
tandemi_ps
Nikola Cvjetović

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net