Tea time: Obilježavanje 20. godišnjice škole ‘Kastav Euroway’

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

Podsjetnik na dosadašnja zbivanja u Eurowayu bit će upriličen izložbom fotografija ”Naših prvih 20 godina“ u crkvi Sv. Trojice na Lokvini, dok će se središnji događaj proslave održat na Lokvini gdje će biti priređen ‘Picnic’ za sve polaznike, njihove roditelje, prijatelje i poznanike.

Kastav – Volite li engleski čaj ili ga još niste kušali? Svaki odgovor na ovo pitanje je prihvatljiv. Naime, ove subote, 25. svibnja u 10 sati škola stranih jezika Kastav Euroway obilježava 20. godišnjicu postojanja i tim povodom poziva vas na čajanku. Središnji događaj proslave održat će se na Lokvini u Kastvu gdje će biti priređen ‘Picnic’ za sve polaznike, njihove roditelje, prijatelje i poznanike.

– ‘Picnic’ je zamišljen kao prijateljsko druženje uz engleski čaj i domaće kolače. Pozvali smo i naše engleske prijatelje Tim Botswaina, James Hampsona, Johna Piccirilla i Janet Wagg. Bit će to prilika za susret generacija Eurowayaca i sjećanje na polaganje Cambridge ispita, putovanja u London i Ameriku, Halloween, Easter Egg Hunt, Christmas crackers, istaknuli su organizatori.

Podsjetnik na dosadašnja zbivanja u Eurowayu bit će upriličen izložbom fotografija ”Naših prvih 20 godina“ u crkvi Sv. Trojice na Lokvini koja vas neće ostaviti ravnodušnima. U suradnji s Try Theatreom Euroway učenici izvest će ”The Story of Kastav“, projekt koji je počeo izradom dječje mape i putovnice grada Kastva na engleskom jeziku.

– Na mnoge smo adrese naših polaznika, njihovih roditelja i naših prijatelja uputili tiskane pozivnice, mailove i sms poruke. Dođite nam, razveselit ćete nas, poručili su iz škole.

Ivan Mellor / Liburnija.net