Teatar EXIT predstavom ”Ja, tata“ još jednom ispunio Adriatic

Liburnija.net: Komedija Ja, tata! @ Adriatic

Liburnija.net: Komedija Ja, tata! @ Adriatic

Festival Opatija organizator je i domaćin prvom Festivalu neovisnih kazališta i kazališnih družina u Republici Hrvatskoj koji će biti svečano otvoren u utorak 17. travnja u 20 sati kazališnim evergreenom ”Stilske vježbe“.

Opatija – Više od 400 gledatelja kroz smijeh se pozdravilo s kazališnom sezonom zima – proljeće 2012. ustanove Festival Opatija koja je u petak navečer okončana, sada već kultnom komedijom ”Ja, tata“.

Izvrsni Rakan Rushaidat još je jednom do suza nasmijao opatijsku publiku humorističnim crticama iz perspektive novopečenog oca, od spoznaje radosne vijesti do kretanja na prvi obiteljski odmor.

Dodajmo, da je kazališna sezona zima – proljeće ove godine završena je nešto ranije od uobičajenog, no razlog će zasigurno obradovati ljubitelje kazališta. Naime, Festival Opatija organizator je i domaćin prvom Festivalu neovisnih kazališta i kazališnih družina u Republici Hrvatskoj koji će biti svečano otvoren u utorak 17. travnja u 20 sati kazališnim evergreenom ”Stilske vježbe“.

– Tijekom Festivala koji će trajati pet dana, biti će ukupno odigrano 13 predstava i održane 3 kazališne radionice. Vrijeme, kada su u Opatiji prisutni najvažniji ”igrači“ hrvatske neovisne kazališne scene pokušat će se što konstruktivnije iskoristiti da se kroz okrugle stolove dođe do rješenja mnogobrojnih problema s kojima su neovisna kazališta danas suočena, poručili su iz Festivala Opatija.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!