TEM centar podova – Već dvadeset godina sinonim za izvrsnost kod odabira podnih obloga @ Jurdani

Uz širok asortiman koji obuhvaća prodaju i postavljanje tepisona, laminata, parketa, linoleuma, otirača, sportskih i gumenih podnih obloga, pa čak i umjetne trave, TEM centar podova svoju ponudu temelji na inovativnim rješenjima kao što su LVT i PVC podne obloge.

Jurdani – TEM centar podova, tvrtka izgrađena na dva desetljeća dugoj tradiciji poznatog obrta Podne obloge „Daniela“, tijekom dugogodišnjeg rada postao je sinonim za izvrsnost u opremanju velikih i malih prostora prvoklasnim podnim oblogama.

Uz širok asortiman koji obuhvaća prodaju i postavljanje tepisona, laminata, parketa, linoleuma, otirača, sportskih i gumenih podnih obloga, pa čak i umjetne trave, TEM centar podova svoju ponudu temelji na inovativnim rješenjima u suradnji s renomiranim njemačkim proizvođačima.

Kao zastupnik brendova Object Floor i Kardean za ovu regiju, na tržište su uveli novi proizvod koji je vrlo brzo postao nezaobilazan kod opremanja apartmana, javnih ustanova, hotela, ali i privatnih kućanstava – LVT i PVC podne obloge.

LVT, odnosno Luxury Vinyl Tiles, dekorativne su podne obloge od PVC materijala iz kojeg je tijekom procesa proizvodnje eliminiran ftalat, uzročnik štetnih zračenja, a koje nude nebrojena vizualna rješenja za svaki prostor – od imitacija drvenih, kamenih ili mramornih podova do suvremenih apstraktnih vizuala. Njihova posebnost, uz neograničene dizajnerske mogućnosti, leži u činjenici da se radi o dugotrajnim podnim oblogama s garancijom od 2 godine i vijekom trajanja od 15 godina, koje se jednostavno postavljaju i još jednostavnije održavaju.

Homogene PVC podne obloge također se izrađuju od sintetičkog polimera, a zbog jednostavnosti postavljanja i dugotrajnosti idealne su prvenstveno za medicinske ustanove, ordinacije, poslovne prostore ili druge prostore javne namjene.

Izložbeni salon tvrtke TEM centar podova u Jurdanima, na adresi Jurdani 58, prva je destinacija kod obnove podnih obloga, a uz prodaju, tvrtka nudi i uslugu postavljanja odabranih podnih obloga koja jamči maksimalnu garanciju za kupce.

Izložbeni salon otvoren je svakog radnog dana od 8 do 16 sati te subotom od 8 do 12 sati, a više informacija dostupno je putem telefona 051/279-188, mobitela 098/164-3323 e-pošte info@temcentarpodova.hr i web-stranice www.podne-obloge-daniela.hr.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!