TEM centar podova – Za 20 godina poslovanja svim kupcima 20 posto popusta @ Jurdani

Izložbeni salon tvrtke TEM centar podova u Jurdanima, na adresi Jurdani 58, prva je destinacija kod obnove podnih obloga, a uz prodaju, tvrtka nudi i uslugu postavljanja odabranih podnih obloga koja jamči maksimalnu garanciju za kupce.

Jurdani – Dvadeset godina postojanja ovog siječnja slavi obrt Podne obloge „Daniela“, koji je tijekom tog razdoblja postao postao je sinonim za izvrsnost u opremanju velikih i malih prostora prvoklasnim podnim oblogama i izrastao u tvrtku TEM centar podova d.o.o.

Kako bi obilježili dva desetljeća poslovanja, ova tvrtka smještena u Jurdanima, do kraja siječnja svim kupcima poklanja 20 posto popusta na kupnju svih podnih obloga.

Uz širok asortiman koji obuhvaća prodaju i postavljanje tepisona, laminata, parketa, linoleuma, otirača, sportskih i gumenih podnih obloga, pa čak i umjetne trave, TEM centar podova svoju ponudu temelji na inovativnim rješenjima u suradnji s renomiranim njemačkim proizvođačima.

Kao zastupnik brendova Objectflor, Oneflor i Polyfloor za ovu regiju, na tržište su uveli novi proizvod koji je vrlo brzo postao nezaobilazan kod opremanja apartmana, javnih ustanova, hotela, ali i privatnih kućanstava – LVT i PVC podne obloge.

LVT, odnosno Luxury Vinyl Tiles, dekorativne su podne obloge od PVC materijala iz kojeg je tijekom procesa proizvodnje eliminiran ftalat, uzročnik štetnih zračenja, a koje nude nebrojena vizualna rješenja za svaki prostor – od imitacija drvenih, kamenih ili mramornih podova do suvremenih apstraktnih vizuala. Osim što LVT ploče, izrađene modernom tehnologijom, prostoru daju prirodan izgled kamena ili drveta, nude i bolje karakteristike kao što su dugogodišnja trajnost i otpornost na svakodnevno korištenje.

LVT podloge također posjeduju značajke kao pto je negorivost, antistatičnost, protukliznost i antibakterijska svojstva, zbog čega se mogu položiti u većini prostora.

Izložbeni salon tvrtke TEM centar podova u Jurdanima, na adresi Jurdani 58, prva je destinacija kod obnove podnih obloga, a uz prodaju, tvrtka nudi i uslugu postavljanja odabranih podnih obloga koja jamči maksimalnu garanciju za kupce.

Izložbeni salon otvoren je svakog radnog dana od 8 do 16 sati te subotom od 8 do 12 sati, a više informacija dostupno je putem telefona 051/279-188, mobitela 098/164-3323 e-pošte info@temcentarpodova.hr i web-stranice www.podne-obloge-daniela.hr.

Promo / PodUčkun.net

 

error: Content is protected !!