Tenis: Održano Županijsko prvenstvo @ Rukavac

rukavac_tenis_zupanijsko-1…održao je županijsko prvenstvo za djevojčice i dječake do 12 i 14 godina…
…Tenis savez Primorsko goranske županije i Tenis klub Rukavac zajedničkim snagama pokrenuli su turnir…

Rukavac – Tenis savez Primorsko goranske županije ponovno je aktiviran i postao vrlo aktivan te je pokrenuo projekt teniskih turnira u svim kategorijama. Savez u suradnji s Tenis klubom Rukavac, u protekla dva vikenda, održao je županijsko prvenstvo za djevojčice i dječake do 12 godina te prvenstvo do 14 godina.
rukavac_tenis_zupanijsko-2
U kategoriji dječaka do 14 godina županijski pobjednik je Andrej Omeragić (Opatija), odmah iza njega plasirao se Luka Peranić (Kvarner), a treće mjesto podijelili su Dominik Horvat (Wimbledon) i Saša Piljić (Wimbledon).
Kod djevojčica prvo mjesto osvojila je Alesia Bučković (Rukavac), drugo mjesto pripalo je Luciji Žagar (Opatija), dok su treće mjesto podijelile su Iva Šimić (Kvarner) i Lana Šukunda (Kvarner). U kategoriji parova do 14 godina titulu su odnjeli Dominik Horvat i Saša Piljić iz TK Wimbledon te kod cura Alesia Bučković i Laura Vukić iz TK Rukavac.
Pobjednik u kategoriji dječaka do 12 godina je Karlo Surina (Opatija), drugi je Veron Medić (Pećine), dok su treće mjesto podijelili Tin Dizdarević (Kvarner) i Marko Juračić (Kastav). Kod cura najbolja je bila Martina Pavoković (Kastav), drugo mjesto osvojila je Kornelija Hunčak (Kastav), a na treće mjesto zasjele su Teona Šalevska (Kvarner) i Daniela Hunčak (Kastav). U parovima do 12 godina prvaci su Tin Dizdarević i Karlo Surina, a kod cura Martina Pavoković i Tara Pilčić.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Tenis: Održano otvoreno prvenstvo Rukavca

error: Content is protected !!