Tenis: Otvoreno prvenstvo Rukavca do 12 godina

Turnir je okupio 40 tenisača iz cijele Hrvatske te dvoje tenisača iz Njemačke i Bosne i Hercegovine, a da sve prođe u sportskom duhu pobrinuo se organizator TK Rukavac i vrhovni sudac Darko Sušanj.

Rukavac – Otvoreno prvenstvo Rukavca, za djevojčice i dječake do 12 godina, u organizaciji Tenis kluba Rukavac, održano je prošlog vikenda. Turnir je okupio 40 tenisača iz cijele Hrvatske te dvoje tenisača iz Njemačke i Bosne i Hercegovine, a da sve prođe u sportskom duhu pobrinuo se organizator TK Rukavac i vrhovni sudac Darko Sušanj.

Kod dječaka najbolji je bio Admir Kalender (TK tenis team Umag), drugo mjesto pripalo je Ivanu Markušiću Tk Jastrebarsko, a treće mjesto podjelili su Stjepan Balen Tk Kvarner i Marin Marcan (TK Pećine).

Djevojčica Monika Dedaj (TK Uljanik) osvojila je prvo mjesto, drugo mjesto pripalo je domaćoj igračici Sari Jurdana (TK Rukavac), dok su treće mjesto podjelile Nea Bagarić Tk Rukavac i Lora Kralj (TK Zagi Zagreb).

Na kraju je odigran i turnir parova. Kod dječaka 1. mjesto pripalo je Ivanu Markušiću u paru s Davidom Miholićem. Drugo mjesto osvojio je Karlo Šipraka i Ante Čičin Šain.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net