Teška prometna nesreća nedaleko restorana Dina, tunelska cesta zatvorena za promet

Teška prometna nesreća nedaleko restorana Dina, tunelska cesta zatvorena za promet

Ilustracija

Zbog provedbe očevida, promet dionicom B8 je do 11 sati bio zatvoren za promet svih vozila te se odvijao alternativnim pravcima.

Matulji – U nesreći koja se dogodila oko 8.40 sati na cesti B8 (autocesta u izgradnji) kod mjesta Benčinići, smrtno je stradao 68-godišnji hrvatski državljanin kao putnik u osobnom vozilu marke VW Golf.

Nesreća se dogodila kada je osobno vozilo marke Daewoo, pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 31-godišnjak, zasad iz neutvrđenog razloga, krećući se iz smjera tunela Učka prema Matuljima, vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s osobnim vozilom marke VW Golf, riječkih registarskih oznaka.

Vozilom VW Golf, upravljao je 72-godišnji hrvatski državljanin, a u njemu se osim poginulog suputnika nalazila i 51-godišnja hrvatska državljanka na mjestu suvozača koja je u nesreći zadobila teške ozljede opasne po život te joj je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka. Zbog provedbe očevida, promet dionicom B8 je do 11 sati bio zatvoren za promet svih vozila te se odvijao alternativnim pravcima.

 

error: Content is protected !!