Thalasso Wellness Centar Opatija ima nenadmašnu ponudu: Pobijedite celulit do ljeta!

Vrijeme je sve toplije, ljeto je sve bliže, stoga Thalasso Wellness Centar Opatija ima idealni program pripreme za sezonu koji vam omogućuje da pobijedite celulit do ljeta!

Opatija – Sunčani dani primorali su nas da skinemo kapute i duge rukave, a onda i suncu izložimo sve one kilograme nakupljene tijekom razdoblja „zimske hibernacije“. Vrijeme je sve toplije, ljeto je sve bliže, stoga Thalasso Wellness Centar Opatija ima idealni program pripreme za sezonu koji vam omogućuje da pobijedite celulit do ljeta!

U ponudi su tako ciljani tretmani aparatima uz vrhunske cijene – vakumska kavitacija, odnosno nekirurška liposukcija na popustu je od 50 posto, kao i tretman osvježenja lica i oblikovanja tijela Cryoderm, a posebni uvjeti vrijede za kupnju većeg broja tretmana. Naime, kod kupnje pet ili više tretmana popust iznosi 60 posto, a kod kupnje 10 ili više tretmana čak 70 posto!

Uz tretmane, posebna preporuka TWC tima vrijedi i za Thalasso Silver tromjesečnu kartu koja omogućuje tri mjeseca neograničenog korištenja bazena, jacuzzija, fitness centra i spa relax zone po cijeni od 1.500 kuna, a u ponudi je i kartica za solarij sa 40 minuta „sunčanja“ za svega 100 kuna.

Više informacija o ponudi dostupno je na info-telefonu 051/202-855, putem e-maila recepcija-wellness@tto.hr ili internetskih stranica www.thalasso-wellness.hr.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!