Thalassotherapia Opatija uključila se u ‘Tjedan odmora vrijedan’ uz popuste od 50 posto na brojne tretmane

Thalassotherapia Opatija uključila se u ‘Tjedan odmora vrijedan’ uz popuste od 50 posto na brojne tretmane

Izvor fotografije: Thalassotherapia Opatija

Tijekom sljedećih desetak dana, značajne uštede donijet će korištenje tretmana aparatima, posjete Spa Relax zoni, isprobavanje funkcionalnih treninga te odlučivanje na estetske zahvate.

Opatija – Thalassotherapia Opatija uključila se u nacionalni projekt HTZ-a „Tjedan odmora vrijedan“ koji traje od 16. do 25. listopada. Opatijska bolnica i wellness centar ponudili su tako popuste na svoje usluge i tretmane u visini do čak 50 posto.

U wellnessu, popust od 50 posto odnosi se na tretmane na kozmetičkim uređajima – vakumsku kavitaciju, odnosno nekirurško mršavljenje u trajanju od 30 minuta čija je redovna cijena 770 kuna; Cryoderm radiofrekvencija za njegu lica u trajanju od 45 minuta čija je redovna cijena 450 kuna te Vakusak, odnosno limfnu drenažu aparatom u trajanju od 45 minuta i uz redovnu cijenu od 180 kuna. Također, 50 posto popusta u sljedećih desetak dana dobit će svi posjetitelji Spa Relax zone, gdje redovna cijena korištenja četiri saune, jacuzzija i zone za opuštanje iznosi 100 kuna.

Značajni popusti nisu ograničeni samo na wellness, već će se 50 posto povoljnije moći koristiti i funkcionalni treninzi. Među njima je trening na digitalnom ogledalu D-Wall u trajanju od 30 minuta, čija je redovna cijena 180 kuna, dok je paket od 10 treninga stajao 1.500 kuna. Ovaj trening omogućuje vježbanje s maksimalnom kontrolom pokreta te analizu  prema preciznim parametrima. Ima spremljeno stotine vježbi i programa specifičnih za držanje, funkcionalni trening, ravnotežu i snagu. Kroz 3D kameru prepoznaje pokrete tijela te za svaku aktivnosti pruža neposrednu povratnu informaciju.

Jednaki popust Thalassotherapia Opatija ima i za funkcionalni trening na biciklu s virtualnim stazama po opatijskom kraju, čija redovna cijena za 30 minuta iznosi 180 kuna.

Popusti od 50 posto nude se i kod estetske kirurgije, pa će tako dvostruko povoljniji biti pregled estetskog kirurga čija je redovna cijena 300 kuna. Tretman PRP ili „vampirski facelifting“, redovne cijene 2.500 kuna, klijentima koji se za njega odluče u razdoblju akcije bit će 50 posto jeftiniji. U ovom tretmanu klijentu se vadi se krv te se centrifugira, nakon čega se izdvaja plazma bogata trombocitima iz kojih se oslobađaju faktori rasta. Plazma iz krvi sadrži faktore rasta koji djeluju s matičnim stanicama u našem tkivu. PRP tretman djeluje tako da se stvara novi kolagen, koža se hidrira, nestaju rane, oštećenja od sunca, bore i pigmentacije.

Još će više uštedjeti klijenti koji se odluče na blefaroplastiku, odnosno tretman korekcije očnih kapaka, čija je redovna cijena između 5.000 i 7.500 kuna. Blefaroplastika je  korekcija spuštenih očnih kapaka i korekcija masnih vrećica ispod očiju. Nakon  zahvata lice i oči dobivaju svježi, mladenački izgled. Mogu se  korigirati samo gornji kapci ili zajedno gornji i donji. Zahvatom se otklanja višak kože, masne vrećice i bore.

Za informacije i rezervacije dostupan je broj 051.202.855 ili e-mail recepcija-wellness@tto.hr.

 

error: Content is protected !!