Thalassotherapija cijele godine bilježi velik interes za estetskom medicinom: Ljeto nije prepreka za estetske zahvate

Dr. Nino Vidas kazao je kako svima koji se spremaju za neki od estetskih zahvata preporučuje da se odluče na postupnost, jer mali koraci k rješenju općeg izgleda ili nekog dijela tijela nekad su jako dobar način za uljepšavanje, pomlađivanje ili revitalizaciju čiji efekt na koncu može biti jako velik.

Opatija – Thalassotherapia Opatija već nekoliko godina u svojoj ponudi ima vrlo tražene zahvate estetske medicine, a voditelj plastične kirurgije iz ove opatijske specijalne bolnice dr. Nino Vidas, ističe kako se interes za estetskim zahvatima ne smanjuje niti tijekom ljetnih mjeseci.

– Ljeto više nije prepreka za estetske zahvate, pa ni one kirurške. Naprotiv, trend je sve više da mnogi klijenti ljeti uzimaju godišnji odmor kako bi obavili neke od planiranih zahvata uljepšavanja ili korekcija tijela i lica, kazao je Vidas.

Istaknuo je kako tijekom čitave godine Thalassotherapija bilježi velik interes za zahvate iz područja estetske medicine, dodavši kako kirurški zahvati postaju traženiji od nekirurških budući da se potonje mora češće ponavljati da bi se očuvali efekti, pa su u konačnici i skuplji.

– Važnost ima i to što, premda smo s ponudom usluga u estetskoj medicini na tržištu, naša ustanova ima posebno pristupačne cijene pa smo praktički dostupni i vrlo prihvatljivi svakoj ženi. Uvijek je dobr pitati svog liječnika kako i zašto predlaže jedan zahvat u odnosu na drugi, što su moguće prednosti, a što komplikacije, kakvi su efekti i dosadašnja iskustva, objasnio je Vidas.

Dodao je kako svima koji se spremaju za neki od estetskih zahvata preporučuje da se odluče na postupnost, jer mali koraci k rješenju općeg izgleda ili nekog dijela tijela nekad su jako dobar način za uljepšavanje, pomlađivanje ili revitalizaciju čiji efekt na koncu može biti jako velik.

 

error: Content is protected !!