Thalassotherapija Opatija uvela revolucionarni tretman za pomlađivanje Endolift u ponudu estetske kirurgije

Endolift je trenutačno jedan od najpopularnijih estetskih zahvata u Zagrebu. Za cijenu tretmana u glavnom gradu, opatijska Thalassotherapija nudi puno širi „paket“ – uz tretman, klijenti će dobiti i vikend u Opatiji te dodatne tretmane u Thalasso Wellness Centru.

Opatija – Thalassotherapija Opatija uvela je novitet estetske kirurgije u svoju ponudu: minimalno invazivan zahvat Endolift za oblikovanje lica i tijela, gdje se koristi lasersko vlakno.

Kako su istaknuli iz opatijske specijalne bolnice, Endolift je prirodna metoda kod koje se ne koriste igle nego se ispod kože uvodi lasersko vlakno debljine 0,5 do 1 mm. Ono pomoću optičke energije snažno potiče nastanak novog kolagena, obnovu kože, restrukturiranje vezivnog tkiva te cirkulaciju uz jak efekt pomlađivanja površine kože.

– Riječ je trenutno najefikasnijoj metodi za dugotrajno uklanjanje celulita i oblikovanje lica i tijela. Endoliftom se najpreciznije rješavaju problematične regije – s viškom kože ili masnim tkivom. Endolift se koristi za podizanje i oblikovanje lica uz vraćanje kontura lica, podizanje i oblikovanje obraza, sužavanje donje trećine lica, naglašavanje i oblikovanje donje čeljusti, smanjivanje vrećica ispod očiju i podočnjaka koji natiču. Koristi se i za dugotrajno uklanjanje celulita i oblikovanje lica i tijela. Endoliftom se najpreciznije rješavaju problematične regije – s viškom kože ili masnog tkiva. Moguće je, smanjiti i podbradak, napraviti korekciju pupka nakon porođaja, pomladiti i zategnuti vrat, šake i dekolte, te zategnuti višak kože na nadlakticama, trbuhu, bedrima, koljenima i preponama, oblikovati kukove te podignuti i oblikovati stražnjicu, kazali su iz Thalassotherapije Opatija, istaknuvši kako je Endolift evolucija poznatije metode laserske lipolize, u kojoj se koriste duge kanile, dok kod Endolifta nema igala niti kanila.

Endolift je trenutačno jedan od najpopularnijih estetskih zahvata u Zagrebu. Za cijenu tretmana u glavnom gradu, opatijska Thalassotherapija nudi puno širi „paket“ – uz tretman, klijenti će dobiti i vikend u Opatiji te dodatne tretmane u Thalasso Wellness Centru.

Tretman provodi dr. Dinko Kaliterna, a promocija ovog tretmana traje do kraja travnja.

– Endolift je namijenjen ljudima koji se boje igala, žive zdravo te su tjelesno aktivni no ne mogu postići željene rezultate, kao i onima koji ne žele zahvat nakon kojeg će imati dugi oporavak. Metodom Endolifta moguće je tretirati bilo koji dio tijela, nebitno jesu li veće ili manje regije, objašnjava dr. Kaliterna, poznati dermatolog član brojnih međunarodnih udruga za primjenu lasera (ESLD, ASLMS i ISDS).

Tretman obavlja pod lokalnom anestezijom ili bez nje – ovisno o tretiranoj regiji na tijelu. Oporavak može biti minimalan, u prosjeku traje od jednog do tri dana; nije potrebno strogo mirovanje, ne nose se flasteri ni steznici te ne ostaju masnice.

Više informacija o ovom tretmanu dostupno je na stranicama Thalassotherapije Opatija.

error: Content is protected !!