Tisuće sadnica za ljepše okućnice @ Opatija, Ičići

Prodajna akcija sadnica građanima Opatije i podjela sadnica iznajmljivačima obiteljskog smještaja s područja TZ Opatija i TZ Ičići.

Opatija, Ičići – Prodajna akcija sadnica građanima Opatije i podjela sadnica iznajmljivačima obiteljskog smještaja na području TZ grada Opatije održati će se u subotu, 20. travnja, od 8:00 do 15:00 sati, u rasadniku Angiolina (Park Angiolina 2).

Svi građani Opatije (potrebno predočiti osobnu iskaznicu kao dokaz o prebivalištu) na jednu kupljenu sadnicu dobit će još jednu na poklon od Grada Opatije. Lončanice u vazi (fi 10), Pelargonije viseće (bršljanke) i stajaće (barbarože), Fucsie, Verbene, Impatiens New Guinea, Surphinia, Lobelia viseća, Plectra, Osteospermum i Argyranthemum prodavati će se po cijeni od 7,00 kn (plaćanje gotovinom na blagajni, ponijeti vlastitu ambalažu). Svim iznajmljivačima obiteljskog smještaja na području TZ grada Opatije, Turistička će zajednica Opatije poklonit 5 sadnica.

Podjela sadnice za iznajmljivače obiteljskog smještaja s područja TZ Ičići organizirati će se također u subotu, 20. travnja, od 8:00 do 11:00 sati ispred Turističkog ureda Ičići, a svojim iznajmljivačima Turistička zajednica Ičići poklonit će 10 sadnica.

– Podjela sadnica prethodit će organizaciji ”Dana obiteljskog smještaja Opatijske rivijere 2013.“ koji će se po prvi puta organizirati za Opatijsku rivijeru nakon što je osnovana subregionalna skupina obiteljskog smještaja i turizama Opatijske rivijere (SSOST Opatijske rivijere). ”Dane obiteljskog smještaja Opatijske rivijere 2013.“ organiziraju zajednički TZ Kvarnera, TZ Opatijske rivijere, SSOST Opatijske rivijere i HGK-Županijske komora Rijeka), a uključuje edukativnu radionicu Kvarner Family, koja će se održati u četvrtak, 25. travnja 2013. u dvorani Ville Antonio od 17:30 do 20:30 sati. Na radionicu će biti pozvani svi iznajmljivači obiteljskog smještaja Opatijske rivijere; te dane otvorenih vrata „Kvarner family“, koji će se organizirati u subotu, 27. travnja 2013. g. od 10:00 do 13:00 sati u odabranim domaćinstvima s oznakom kvalitete ”Kvarner Family“, poručili su iz Turističke zajednice grada Opatije.

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!