Tjedni retrovizor

retrovizor_2012

Pljačka, O’Brien Sclaunich i radnici Komunalca… Kakva je veza imeđu ova tri pojma? Saznajte u nastavku…

– U garažu!

Ne mogu se promijeniti
Ne mogu se otrijezniti
Ne mogu obogatiti
Al se mogu vratiti
Natrag…
(Psihomodo Pop)

Svakog tjedna, nova vijest o garaži, a sve sama otvorenja. Ti uspjesi najbolji su odgovori svim kritičarima i ”nevjernim Tomama” koji su sa skepsom popratili odluku direktora gradske razvojne tvrtke ”Opatija 21” Mladena Sinožića da kao osobu zaduženu za upravljanje sportskim objektima zaposli O’Briena Sclaunicha, dugogodišnjeg direktora brojnih velikih poduzeća i istaknutog sportskog djelatnika, pa makar i bez natječaja.

Rezultati su odmah vidljivi. Nakon što se dovršetak dvorane razvlačio mjesecima, nakon što su probijeni rokovi, aktivnija uloga bivšeg predsjednika Općinskog vijeća vrlo brzo donijela je ”promjenu kursa”. Niti mjesec dana nakon njegovog imenovanja, dvorana je otvorena uz veliku svečanost, a par dana kasnije ”u promet” je puštena i garaža.

Treba vjerovati da je to tek početak, te da će se ovako kvalitetnim radom bez problema napuniti svi termini i da će se godišnje rate otplate kredita vraćati bez dodatnog opterećenja za gradski proračun.

– Pljačka

Everybody be cool this is a robbery!
(Pulp Fiction Soundtrack)

Na ovom mjesto trebao se čitati tekst o svečanoj sjednici Gradskog vijeća u novoj dvorani, ali ga je, nažalost, netko neovlašteno otuđio bez pitanja.

– Otvoreno non-stop

We work hard, play hard.
Work hard, play hard.
(David Guetta feat Akon & Ne-Yo)

Kao i prošlog tjedna, završimo priču jednim pozitivcem bez komentara.

Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net