Tony Cetinski ovog petka na Ljetnoj pozornici @ Opatija

Arhiva

Cijena ulaznice iznosi 110 kuna, a na dan koncerta 150 kuna. Osim stajaćih mjesta, publici će biti na raspolaganju i nenumerirana sjedeća mjesta po istoj cijeni. Blagajne na ulazima u Ljetnu pozornicu otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21.30 sati.

Opatija – Jedan od najboljih i najprodavanijih hrvatskih kantautora Tony Cetinski održat će spektakularan koncert 27. srpnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Tony će nastupiti u pratnji svog TonyC Orchestra, uz potporu specijalnih gostiju – Elvisa Stanića, Marka Kutlića, Jure Brkljače i Davida Temelkova.

Tony Cetinski već godinama vlada domaćom i regionalnom glazbenom scenom i slovi kao pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti čemu svjedoče brojna priznanja u zemlji i širom svijeta. Dobitnik je nekoliko glazbenih nagrada Porin, snimio je duet sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom, gostovao na koncertima Michaela Boltona u londonskom Royal Albert Hall-u, te iz godine u godinu popunjavao dvorane širom Hrvatske i okolnih zemalja.

Cijena ulaznice iznosi 110 kuna, a na dan koncerta 150 kuna. Osim stajaćih mjesta, publici će biti na raspolaganju i nenumerirana sjedeća mjesta po istoj cijeni.

Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Croatia Records Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, u Kostreni u KD Kostrena, u Njivicama u Hotelu Jadran, Hotelu Beli kamik i kampu Njivice, u Puli u Istra Sportu (Marsovo polje 8) te online na www.mojekarte.hr i www.eventim.hr. Blagajne na ulazima u Ljetnu pozornicu otvaraju se u 20 sati, a koncert počinje u 21.30 sati.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!