TOP 5 – Pet atraktivnih tretmana Thalasso Wellness Centra u posebnoj ljetnoj ponudi @ Opatija

twc_hot_stone_masaza_opatija

Više informacija može se naći na službenim stranicama Thalasso Wellness Centra.

Opatija – Thalasso Wellness Centar pripremio je novu i atraktivnu ponudu za ljetne mjesece, objedinjenu pod imenom ”Top 5”.

twc_plakat_2015

Među ponuđenim tretmanima su Opatijska kamelija, opisana kao ”afrodizijak koji budi senzualnost i rapsodija koja svojim cvjetnim esencijama pridonosi stvaranju dobrog raspoloženja”, kao i ”Ice-hot stone”, masaža tijela toplo-hladnim kamenjem…

– Zaštitite svoju kožu uz more i dugotrajno izlaganje na suncu na način da pomoću gline, pilinga i detoksifikacije pomognete Vašoj koži da ostane zdrava i blistava. Glina ima terapijski učinak, antibakterijsko svojstvo te je odličan izvor energije, stoji u opisu tretmana ”Tajna gline”, dok ”Blic tretman lica” sadrži hidrataciju i antioksidativno djelovanje u 5 koraka (čišćenje lica, piling, serum, maska+masaža i završna krema).
Peti djelić jedinstvene ponude je ”T-shock 31 tretman za tijelo”, njega s ekskluzivnim spojem soli koje u kombinaciji s T-shock gelom oblikuju i detoksiciraju tijelo. Gel je sačinjen od 31 ljekovite biljke i primjenjuje se na cijelo tijelo.

Više informacija može se naći na službenim stranicama Thalasso Wellness Centra.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!