Tower Center Rijeka organizira dječji Halloween party uz predstavu i izbor najbolje strašne maske

Nakon predstave „Neposlušna metla vještice Milice“ uslijedit će strašno veseli maskenbal na kojem će se djeca moći igrati, plesati i fotografirati s vješticama, a izabrat će se i najbolje maske.

Rijeka – U četvrtak, 31. listopada od 17 do 20 sati na 2. katu Tower Centra bit će obilježen Halloween uz zabavni dječji program.

Kroz interaktivnu predstavu „Neposlušna metla vještice Milice“ moći ćete upoznati vještice koje kreću na zabavu te spremaju šešire, čaroban napitak i pripremaju svoje metle za let. Jedino Milici to ne polazi za rukom. Je li izgovorila krive čarobne riječi ili joj je netko drugi začarao metlu? Tower vas poziva da se pridružite te zajedno otkrijete.

Nakon predstave uslijedit će strašno veseli maskenbal na kojem će se djeca moći igrati, plesati i fotografirati s vješticama, a izabrat će se i najbolje maske. Izvadite iz ormara najstrašnije, najzabavnije ili najrasplesanije maske, a Tower će najoriginalnije nagraditi zanimljivim nagradama koje su za Vas pripremili Muller, DM, Kik i Ciciban.

– Nadamo se da će čim više malih maskiranih posjetitelja obilježiti strašni Halloween i zabaviti se s nama, poručili su iz Tower centra Rijeka.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net