Traže se zakupci poslovnih prostora @ Opatija

Nakon nedavnog drugog objavljenog natječaja o zakupu poslovnih prostora u opatijskoj sportskoj dvorani, Grad Opatija dao se u potragu i za zakupcima svojih ostalih praznih poslovnih prostora.

Opatija – Više od deset eura po kvadratu – to je, čini se, odokativna cijena koju Grad Opatija pokušava izvući za mjesečni najam svojih poslovnih prostora. U najnovijoj ponudi, na tržištu se našlo njih dva – jedan uređeni poslovni prostor od tek devet kvadrata namijenjen trgovini neprehrambenim artiklima na adresi Maršala Tita 59 (bivša kemijska čistiona), čiji je početni iznos mjesečne zakupnine procijenjen na 754,18 kuna.

Drugi se prostor nalazi u prizemlju zgrade na adresi Andrije Štangera 48 (bivši restoran Liburnija), zaprima oko 138 kvadrata zatvorene te još 93 kvadrata otvorene površine, i djelomično je uređen. Namjena je definirana kao ”trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama pretežito hranom, pićima i duhanskim proizvodima”, a početni iznos zakupnine jest 5.566,35 kuna.

Natječaj je objavljen 27. rujna, a traje 15 dana od objave. Poslovni prostori mogu se razgledati 1. listopada, a svi ostali uvjeti dostupni su na stranicama Grada Opatije.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net