Traži se novi šef TZ Kvarnera

ranko_vlatkovic-sm…dosadašnjoj direktorici Gordani Medved mandat je istekao krajem prošle godine…
…Novi list piše kako je bivši opatijski gradonačelnik Ranko Vlatković jedan od ozbiljnijih kandidata za ovu funkciju…

Rijeka – Natječaj za čelnog čovjeka ureda Turističke zajednice Kvarnera objavljen je u ponedjeljak, što znači da bi dosadašnja direktorica Gordana Medved uskoro trebala dobiti svog nasljednika.
Među tim se imenima našlo i ono bivšeg opatijskog gradonačelnika Ranka Vlatkovića, koji trenutačno obnaša funkciju direktora Ureda HTZ-a u Beču. Vlatković je bio višegodišnji predsjednik županijske TZ te pročelnik za turizam u Primorsko-goranskoj županiji pa bi – piše Novi list – “vraćanjem na Kvarner na neki način zaokružio priču”.
Prema natječaju se, uz ostalo, traži da osoba ima najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu. Ukoliko kandidat nema najmanje 10 godina radnog staža na poslovima u turizmu tražit će se i položen stručni ispit za rad u turističkom uredu, s time da postoji mogućnost prijave i bez toga. U tom će slučaju ga je kandidat dužan položiti u roku od jedne godine od dana stupanja na rad.
Od budućeg prvog čovjeka ureda županijske TZ tražit će se i dobro poznavanje računalnih programa te znanje svjetskih jezika. Prijave će se primati tijekom dva tjedna, a konačnu odluku o kandidatu koji će biti odabran na ovo mjesto, donijet će Turističko vijeće na čelu s predsjednikom TZ-a županom Zlatkom Komadinom.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!